Mihai Bendeac, „judecat” la CNCD pentru o reclamă controversată. Ce s-a întâmplat la audieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Actorul Mihai Bendeaca fost citat pentru a se apăra în dosarul în care Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării îl judecă pentru prestaţia controversată dintr-un spot publicitar la vin. Csaba Asztalos, preşedintele consiliului, a declarat pentru Click! că o „sentinţă” va fi dată în maxim 90 de zile.

Mihai Bendeac a fost reclamat la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării de mai multe persoane, pentru un spot publicitar pentru o companie care produce vinuri. Prestaţia vedetei în reclamă a atras mai multe plângeri pentru violenţă împotriva femeilor.

Pentru ce este „judecat” Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a filmat acum câteva luni o reclamă în care promova un brand de vin roşu, dar scenariul a scandalizat o parte din audienţă. Reclama îl înfăţişează pe Mihai Bendeac care mimează o scenă de amor, iar la momentul decisiv, actorul începe să strige „Vin! Vin".

Referirea este către licoare, dar partenera înţelege că bărbatul este pe un drum de pe care nu există ”întoarcere” şi este derutată, ba chiar contrariată. Partenera înţelege că „partida” e pe cale să se termine, iar personajul lui Bendeac pare „iritat” că ea nu-şi dă seama la ce se referă.

Citeşte continuarea pe Click!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite