CNA: Somaţie publică pentru 38 de societăţi care nu au depus la termen solicitările de modificare a avizelor de retransmisie DOCUMENT

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax Foto / Alexandra Pandrea
FOTO Mediafax Foto / Alexandra Pandrea

38 de societăţi care nu au depus la termen solicitările de modificare a avizelor de retransmisie au fost somate public, miercuri, de Consiliul Naţional al Audiovizualului.

"Întrunit în şedinţa publică din data de 16.03.2022, Consiliul Naţional al Audiovizualului a analizat situaţia întocmită de Direcţia Control privind distribuitorii de servicii de programe care nu au depus la termen solicitările de modificare a avizelor de retransmisie, respectiv până la data de 03.03.2022, în conformitate cu dispoziţiile art. 13 alin. 4 din Decizia CNA nr. 72/2012. ", se menţionează într-un comunicat transmis de CNA.

La finalul dezbaterilor, Consiliul a decis să sancţioneze cu câte o somatie publică 38 de societăţi, cu termen de intrare în legalitate la data de 31 martie.

„În termen de 30 de zile de la publicarea listei must carry, distribuitorii de servicii de programe au obligaţia să introducă în oferta lor serviciile de programe care îndeplinesc condiţiile regimului must carry şi să depună la CNA anexa nr. 2, prevăzută la art. 2 alin. (2) lit. c)”, potrivit sursei citate.

De altfel, în aceeaşi şedinţă, CNA a aprobat solicitările de licenţe audiovizuale prin reţele de comunicaţii electronice ale societăţilor BEST MIXMEDIA SRL din Câmpina pentru serviciul de programe Disco Mix din Bucureşti şi ARDELEAN PRODUCTION MEDIA SRL pentru serviciul de programe Bihor TV din Oradea.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite