Cine sunt Zuza şi Neluţu, personajele care formează juriul „FANtastic Show“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antena 1 a anunţat cine sunt cei doi membri ai juriului, care se află în spatele personajelor Zuza şi Neluţu, în al doilea sezon „FANtastic Show“, care începe sâmbără, 17 iunie, de la ora 20.30.

Zuza şi Neluţu sunt, de fapt, Paula Chirilă şi Pepe, care vor juriza „lupta“ dintre echipele conduse la Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu, în cel de-al doilea sezon „FANtastic Show“.

„În juriul de la «FANtastic» mă simt fantastic. Zuza e o jurată extrem de pertinentă, cu opinii foarte bine argumentate,de care trebuie toţi să se teamă. Am venit să fac ordine, pentru că nu se mai putea altfel. Deja îmi ştiu de frică şi Liviu, şi Andrei. Cu Pepe mă înţeleg foarte bine. Este Neluţul meu, prietenul meu foarte bun. Şi, chiar dacă mai avem opinii contradictorii, până la urmă cădem de acord că Vârciu este foarte bun şi îi dăm punctul lui Andrei“, spune Paula, amuzată.

„Aparent, suntem un juriu format din oameni simpli, din popor. De fapt, suntem foarte exigenţi. Veţi vedea în curând de ce suntem în stare (Râde). Eu sunt Neluţu, un om sucit, care vede mereu şi partea frumoasă şi bună a lucrurilor. În schimb, Zuza, buna mea prietenă, e veşnic nemulţumită“, adaugă Pepe. 

fantastic show/paula chirila si pepe foto antena 1

FOTO Antena 1

„FANtastic Show“ revine din 17 iunie, la Antena 1, cu acelaşi prezentator, Florin Ristei şi doi căpitani de echipă, Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu, care se vor duela în probe dintre cele mai haioase. Cine vor fi coechipierii lui Liviu şi Andrei, în prima ediţie a show-ului, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă la „FANtastic Show“. 

paula chirila si pepe/fantastic show foto antena 1

FOTO Antena 1

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite