Cine sunt cele patru finaliste „Bravo, ai stil! All Stars“ care se luptă încă o dată pentru marele premiu FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară, de la ora 22.00, la Kanal D, are loc finala „Bravo, ai stil! All Stars“. Patru concurente se luptă pentru titlul de cea mai stilată femeie din România, dar şi pentru suma de 100.000 de lei.

Pe parcursul mai multor luni de competiţie, în cel de-al patrulea sezon „Bravo, ai stil!“, concurentele cunoscute deja publicului din fostele sezone,  şi-au arătat încă o dată abilităţile stilistice, dar şi caracterul. Juriul format din Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu, Iulia Albu şi Cătălin Botezatu le-au apreciat, sfătuit sau taxat, atunci când a fost cazul. Dacă până acum, juriul a avut un cuvânt important de spus în parcursul lor, acum soarta celor patru este în mâinile telespectatorilor. În ultima săptămână s-au schimbat puţin regulile jocului şi votul se transmite prin SMS la 1230, cost 1,19 euro, cu numele concurentei preferate.

Cine sunt finalistele „Bravo, ai stil! All Stars“

Silvia, 36 de ani, Târgu Jiu

Silvia Oana Popescu s-a făcut remarcată încă din sezonul întâi „Bravo, ai stil!", pe care l-a şi câştigat. Stilul excentric, dar şi felul ei de a fi au făcut-o una dintre favoritele celor de acasă, care au plasat-o de multe ori pe primul loc în preferinţele lor. A intrat în multe conflicte cu fetele, a plecat din platou de câteva ori, nemulţumită de situaţiile în care era pusă, dar chiar şi aşa, cu toate „ieşirile în decor“, juriul a apreciat-o şi au notat-o adeseori pozitiv.

Imagine indisponibilă

Marisa, 21 de ani, Slatina

Marisa Paloma Estephanie Brânzaru este câştigătoarea celui de-al doilea sezon „Bravo, ai stil!“ şi se numără printre cele mai iubite concurente din istoria acestei competiţii. S-a născut la Madrid şi locuieşte în Slatina. A absolvit în 2015 Colegiul Ion Minulescu Slatina, iar în prezent este studentă la Design Vestimentar – Universitatea Naţională de Arte Bucureşti. La scurt timp după terminarea concursului, viaţa Marisei s-a schimbat total. Şi-a început cariera TV, a pus bazele unui video blog şi s-a alăturat celei mai tinere echipe de online-influenceri din România. Recent, Marisa a fost protagonista unui videoclip lansat de Liviu Teodorescu. Are planuri mari pentru viitor: vrea să lanseze o colecţie vestimentară special pentru fanii ei şi să câştige din nou în cursa pentru bătălia stilului!

Imagine indisponibilă
image

Iuliana, 19 ani, Mangalia

Iuliana Doroftei este câştigătoarea sezonului trei „Bravo, ai stil!“ unde debutase alături de Emiliana, prietena ei, şi cea care avea să-i devină principala contracandidata la tiltul de cea mai stilată femeie din România. Iuliana cochetează cu modellingul de câţiva ani şi spune despre ea că este inteligentă, frumoasă şi timidă. 

Imagine indisponibilă

Alina, 30 de ani, Bucureşti 

Alina Roxana Ionescu s-a numărat printre cele mai puternice concurente ale primului sezon „Bravo, ai stil!“ Drumul ei s-a oprit atunci în semifinale, dar de această dată a ajuns până în ultimul punct al competiţiei. S-a făcut remarcată prin ţinutele elegante, rafinate şi prin purtarea unor piese scumpe, de la marile case de modă ale lumii.

Imagine indisponibilă
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite