Cine îi va ţine locul lui Cove în emisiunea „Vorbeşte lumea“: „Moş Crăciun îmi îndeplineşte o dorinţă veche“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada în care Cove va fi implicat într-un alt proiect de la Pro TV, Adela Popescu (31 de ani) va avea un nou partener la emisunea „Vorbeşte lumea“.

Dacă săptămână trecută Adela Popescu i-a avut co-prezentatori pe Octavian Strunilă (36 de ani) şi Paul Ipate (32 de ani), începând de astăzi actorul Andrei Duban (45 de ani) va fi alături de ea în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, de la ora 10.30.

„Şansa pe care o am, să prezint alături de o talentată actriţă şi un om deosebit cum este Adela Popescu, este o mare bucurie. Moş Crăciun îmi îndeplineşte o dorinţă veche - să prezint o emisiune la cel mai vizionat post din România, la un nivel înalt de profesionalism. Am să încerc să aduc în emisiune o energie bună, pozitivă şi să o fac să râdă pe Adela cât să îi ţină până când se întoarce Cove!”, a declarat Andrei Duban.

image

Andrei Duban va fi co-prezentatorul emisiunii de la ProTV „Vorbeşte lumea“, alături de Adela Popescu 

Gabriel Coveşeanu va fi prezentatorul unui nou reality show difuzat de Pro TV, asemănător unor emisiuni difuzate deja de principalii rivali, Antena 1 şi Kanal D.

Reprezentanţii Pro TV îl anunţă pe Cove ca prezentator al show-ului „Mă însoară mama!“ („Who wants to marry my son“), format asemănător emisiunilor „Mireasă pentru fiul meu“ de la Antena 1 şi „Noră pentru mama“ de la Kanal D.

În noul reality show propus de Pro TV, zece bărbaţi îşi caută sufletul pereche sub atenta supraveghere a mamelor, iar Cove va juca rolul lui Cupidon pentru concurenţi. Cea mai norocoasă mamă va avea şansa să-şi vadă fiul în faţa altarului, la braţul nurorii perfecte, se arată într-un comunicat.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite