Chefi la cuțite, 11 septembrie 2023: Cine a câștigat a opta amuletă . Moment inedit în această ediție

0
Publicat:

După ce chef Cătălin Scălătescu a câștigat prima lui amuletă, în ediția de ieri seară, jurații au primit o nouă provocare. În ediția 8 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 11 septembrie 2023, cei trei chefi au avut de gătit cu ingrediente inedite, conform a1.ro.

Foto: a1.ro
Foto: a1.ro

Andreea Bălan a fost cea care a degustat combinațiile „nebune” și a acordat cea de-a opta amuletă de la Chefi la cuțite, sezonul 12. Artista a acceptat provacarea, dar a fost surprinsă să afle de a mâncat, de fapt.

„N-am simțit cârnații în farfuria cu pește că ar fi ceva în neregulă cu ei. Adică s-au combinat foarte bine”, a ținut să precizeze artista despre preparatul lui chef Sorin Bontea.

Juratul a dezvăluit și cum a reușit chef Cătălin Scărlătescu să integreze bomboanele în felul de mâncare gătit de el. „A fiert bomboanele, le-a răcit, mirosea a ceai de fructe. Și apoi a făcut dressing cu ele. Foarte ingenioasă asta!, a spus juratul.

Cerere în căsătorie în timpul emisiunii

Răzvan Mincă are 38 de ani este și este proprietarul unui restaurant din București Concurentul i-a impresionat pe jurați cu un preparat simplu, dar cu in igredient inedit: taco cu greieri și guacamole și a reușit să obțină cuțitul mult dorit.

Foto: a1.ro
Foto: a1.ro

Însă, după jurizare, cei trei chefi au avut parte de un moment inedit. Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au asistat la o cerere în căsătorie la TV, în ediția 8 de la Chefi la cuțite, sezonul 12, din 11 septembrie 2023.

„Vreau să fac și eu o surpriză. Pot să o chem pe Irina și pe Scumpi, iubita mea? E un moment mai special”

„Ești sigur că vrei să faci asta?”, a întrebat chef Florin Dumitrescu, după ce a realizat că urmează să fie martorii unei cereri în căsătorie la TV.

„Dacă zice „Nu” ce faci”?, a adăugat și chef Cătălin Scărlătescu.

„Să sperăm că nu zice”, a fost tot ce a putut să mai răspundă bărbatul.

Imediat după ce Scumpi a intrat în platou, chefii au întrebat-o dacă a văzut decorurile pe care iubitul ei le-a pus pe farfurie, pentru a-i distrage acesteia atenția. Între timp, Răzvan Mincă a pregătit inelul și s-a așezat în genunchi.

Tânăra a fost extrem de surprinsă de cererea în căsătorie de la Chefi la cuțite, însă fără să mai aștepte întebarea, ea a răspuns „Si!”

„A zis „Da””!, au exclamat chefii care au fost martorii momentului special.

„În primul rând am luat cele trei cuțite de la chefi și am cerut-o în căsătorie pe iubita mea. Am emoții, îmi tremură vocea acum. Am avut mai multe emoții la cerere decât in fata chefilor”, a mărturisit Răzvan Mincă după ce și-a cerut iubita în căsătorie în ediția 8, de la Chefi la cuțite, sezonul 12, din 11 septembrie 2023.

„Am avut mai multe emoții decât el”, a declarat tânăra. „Nu mă așteptam. Îmi tremură mâinile”, a adăugat ea.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite