Cele mai interesante filme de comedie din programul TV de azi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor să vadă filme de comedie în seara aceasta pe micul ecran, au în program TV azi câteva pelicule interesante.

Program TV azi. Filme de comedie. A fost odată ca niciodată. HBO Comedy. 21:30. Când Willy Vanderbrook aplică pentru o slujbă la un hotel de lux parizian, dar este respins din cauza originilor sale belgiene, el face echipă cu un ospătar dezamăgit şi un separatist valon ca să se răzbune pe conducerea elitistă a hotelului.

Program TV azi. Filme de comedie. Sunt şi eu aici. Cinemax. 21:15. O arhitectă care studiase îndelung şi adunase diplome de masterat din întreaga lume decide să se întoarcă în Italia. Femeia va afla în scurt timp că ţara sa natală nu este deloc impresionată de abilităţile ei profesionale.

Program TV azi. Filme de comedie. Vocea iubirii. TV 1000. 21:10. O angajată a unui call-center din India stăpâneşte atât de bine limba engleză, încât pretinde faţă de clienţii cu care vorbeşte la telefon că este americancă şi că o cheamă Jennifer David. 

Totul până într-o zi când poartă o conversaţie cu un carismatic new yorkez, de care se simte atrasă. Sentimentul este reciproc şi, chiar dacă amândoi sunt implicaţi în alte relaţii sentimentale, decid să se întâlnească în San Francisco. Situaţia se complică şi mai tare în momentul în care frumoasa indiancă decide să-i ascundă, celui de care tocmai se îndrăgostise, adevărata identitate.

Program TV azi. Filme de comedie. „Informatorul”, pe HBO

Program TV azi. Filme de comedie. Viaţa-n puşcărie. Digi Film. 21:30. Ray Gibson (Eddie Murphy) reuşeşte să se strecoare într-un club de noapte, unde pune ochii pe victima perfectă, naivul Claude Banks (Martin Lawrence). Ray îi saltă portofelul fără mari probleme, fiind sigur că va găsi înăuntru banii necesari pentru a-şi plăti datoria către Spanky (Rick James), o sumă frumuşică acumulată la jocurile de noroc. 

Dar, spre surpriza lui, Claude nu numai că e falit, dar îi e şi el dator vândut lui Spanky, care găseşte cu generozitate felul în care Claude şi Ray s-ar putea achita de datorie: să ducă la bun sfârşit o operaţiune de contrabandă cu wiskey, undeva pe râul Mississippi. Din păcate, acolo lucrurile iau o întorsătură urâtă pentru cei doi, care sunt acuzaţi şi condamnaţi pentru o crimă cu care nu aveau nimic de-a face. Visul lor de a purta costum la dungă eşuează lamentabil cînd cei doi sunt nevoiţi să îmbrace costumele dungate ale închisorii Mississippi.

Program TV azi. Filme de comedie. Informatorul! HBO. 0:00. Mark Whitacre (Matt Damon) este directorul diviziei de produse alimentare organice a ADM, unul dintre cei mai mari producători mondiali din domeniul alimentar. La începutul anilor '90 Mark devine informatorul celor de la FBI - aşa numitul "whistleblower", furnizându-le acestora informaţii despre activitatea companiei. Astfel, sunt deconspirate practicile ilegale de stabilire a preţurilor. Lucrurile iau însă în timp o turnură spectaculoasă, agenţii FBI nemaireuşind să îşi dea seama ce e adevăr şi ce e imaginaţie în raportările zilnice ale lui Whitacre.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite