Câţi bani pune la bătaie Pro TV în noul show de talente cu Loredana şi Cabral. Provocarea concurenţilor este pe măsură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pro TV a anunţat cum se va numi noul show muzical prezentat de Cabral şi în care Loredana joacă un rol important. Totodată, postul a dat startul înscrierilor şi a dezvăluit câţi bani pun la bătaie.

Noul show de talente se va numi „Cântă acum cu mine“, iar marele premiu este de 50.000 de euro. Formatul britanic presupune ca fiecare concurent care intră pe scenă să facă tot posibilul ca prin vocea sa să-i convingă pe cei 100 de experţi să cânte alături de el. 

Vocile care se alătură momentului reprezintă scorul fiecăruia, iar cel care obţine cel mai bun scor ajunge direct în finală şi poate câştiga marele premiu.

Emisiunea va fi prezentată de Cabral Ibacka, iar Loredana Groza va conduce grupul celor 100 de „juraţi“. 

„Întotdeauna mi s-a părut că atunci când vine vorba de spectacol, nu ajunge să ai doar un talent. Ci trebuie să fii tare 360 de grade. De aceea cred că nebunia asta care se numeşte «Cântă acum cu mine» va cere de la competitori ce nu s-a cerut până acum: show complet. De la voce şi abilităţi tehnice, până la prezenţă pe scenă, dans şi puterea de a ridica oamenii de pe scaune. Pentru că de data asta nu vom avea un juriu format din trei sau patru specialişti, ci cel mai dificil juriu din lume: 100 de oameni. Concurenţii vor trebui să convingă 100 de oameni să se ridice, să cânte şi să danseze împreună cu ei. Dacă vor reuşi... înseamnă că şi cei de-acasă vor cânta şi vor dansa deopotrivă“, a declarat Cabral.

Pro TV a dat deja startul înscrierilor: „Dacă îţi place să cânţi pop, rock, disco, clasic, musical sau orice alt stil muzical, dacă ai band sau îţi place să fii singur pe scenă, dacă eşti amator sau poate profesionist, nu contează. Important e ca prin vocea ta să-i faci pe cei 100 de specialişti să cânte alături de tine, iar o ţară întreagă să vibreze. Înscrie-te acum la 0752.142.683 sau vino direct la preselecţii, sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 10.00, la Hotel IBIS Gara de Nord“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite