„Câştigă România!“, ediţie specială cu vedete de 1 mai: „Emoţiile vor fi mari pentru că o să am alături oameni foarte dragi mie“. Ce mai pregăteşte TVR 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În zi de sărbătoare, Virgil Ianţu, gazda „Câştigă România!“, a invitat trei dintre cei dintre cei mai cunoscuţi şi îndrăgiţi actori să răspundă întrebărilor de cultură generală despre ţara lor.

De la ora 20.00, Emilia Popescu, Marius Vizante şi Paul Ipate se vor duela în cunoştinţe de cultură generală pentru a răspunde la întrebări despre Ziua Internaţională a Muncii, dar şi despre sezonul estival. Sumele caştigate de vedete vor fi folosite în scop umanitar, pentru a ajuta un grup de 12 copii cu posibilităţi financiare reduse, dar cu rezultate bune la învăţătură, să petreaca prima lor vacanţă pe litoralul Marii Negre.

„Emoţiile vor fi mai mari pentru că o să am alături oameni foarte dragi mie: Emilia Popescu, Marius Vizante şi Paul Ipate. Vorbim despre trei actori pe care îi apreciez şi de care mă leagă multe poveşti. Mă bucur să îi am invitaţi aici. Va fi o ediţie în care ne vom distra şi este extraordinar că putem să aducem bucurie unor copii care nu au văzut niciodată marea“, a declarat Virgil Ianţu pentru Adevărul.

„În copilărie nu mă duceam pe litoral de 1 Mai pentru că eram la Timişoara. Îmi amintesc că mergeam undeva la şah, la iarbă verde. Aveam şi un râu pe acolo şi acela era momentul de relaxare. Anul acesta, dacă nu voi munci de 1 Mai, voi merge într-un loc liniştit, ca să mă destind alături de familie şi de de prieteni”, a spus Virgil Ianţu.

Alte programe speciale de 1 Mai, la TVR 2

Sarbatoarea de 1 Mai este intampinata la TVR 2 cu ediţii speciale ale unor emisiuni consacrate, umor, muzică şi comedii româneşti de succes.

Începând cu ora 10.10, buna dispoziţie va fi asigurată de programul „Liber, la distracţie“, un tele-show în patru părţi prezentat de Diana Cavallioti şi Dragoş Huluba, iar de la ora 20.00 Virgil Ianţu a pregătit o ediţie specială „Câştigă România!” şi speră să aducă bucurie în viaţa unor copii care nu au văzut niciodată marea.

În prima zi a lunii mai este „Verde, la distractie“. De la ora 10.10, gazdele emisiunii, Diana Cavallioti şi Dragoş Huluba, ne invită la un tele-show în patru părţi cu programe muzicale şi umor alături de artişti şi cântăreţi cunoscuţi. Cu momente inedite de divertisment ne vor surprinde vedetele TVR 2 Corina Dănilă, Virgil Ianţu, Adrian Enache, Ioana Voicu, Monica Roşu şi Tudor Furdui. Nu vor lipsi nici artiştii care ne-au reprezentat la Eurovision, Paula Seling şi Ovi, iar pe câştigătorii Selecţiei Naţionale din acest an, „The Humans”, îi veţi revedea în videoclipul „Goodbye”. Momente de umor selectate din Arhiva de Aur a TVR vor face deliciul emisiunii, dar şi glumele de „sezon” alături de Mirela Zeţa, Dragoş Stoica şi tinerii actori ai Teatrului de Comedie.

Emisiunea TVR 2 „Femei de 10, Barbati de 10“ s-a pregătit cu două ediţii speciale, luni, 30 aprilie şi marţi, 1 martie, de la ora 16.40, iar gazdele, Marina Almăşan şi Claudiu Bleonţ, se vor afla în mijlocul telespectatorilor. Pe 30 aprilie, tema emisiunii va fi „Lumea este în mişcare”, o ediţie realizată pe Aeroportul Henri Coandă, la terminalul plecări. Invitaţi: Cătălin Prunariu, Dr. Chukwudi Nwabudike, Daniela Gyorfi, Zumba Andrei Osanu. În prima zi a lunii mai, echipa „Femei de 10, Barbati de 10” se va deplasa în Piaţa Obor. Invitaţi: nutriţionistul Virgil Stroescu, Elena Merişoreanu şi Adrian Romcescu.

De 1 mai ne bucurăm de două dintre cele mai apreciate comedii româneşti. De la ora 14.50, telespectatorii TVR 2 pot urmari un film în regia lui Geo Saizescu, „Eu, tu şi Ovidiu“ (România, 1977). Din distribuţie fac parte actorii Florin Piersic, Violeta Andrei, Draga Olteanu-Matei şi Coca Andronescu.

De la ora 21.10 suntem gata de noi peripeţii alături de  „Păcală se întoarce“. Producţie a anului 2006, filmul în regia lui Geo Saizescu a fost realizat la 30 de ani după comedia din 1974, „Păcală“. Producţia îl are în centru pe fiul celebrului Păcală, care este gata să calce pe urmele tatălui si îşi bate şi el joc de prostia şi de răutatea omenească. Din distribuţie fac parte Denis Ştefan, Sebastian Papaiani şi Anemona Niculescu.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite