Când încep filmările pentru cel de-al patrulea sezon „iUmor“ şi ce spun prezentatorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noi concurenţi din România şi din străinătate vor lua, în curând, cu asalt scena emisiunii „iUmor“, de la Antena 1, hotărâţi să-i impresioneze pe Mihai Bendeac, Delia şi Cheloo.

Cei care aspiră la titlul de câştigător „iUmor“ se pregătesc să vină în platou din 7 august, când vor începe filmările pentru noul sezon. 

Prezentatorii emisiunii, Şerban Copoţ şi Vlad Grigorescu, cred că va fi un sezon cu multe surprize. „Abia aştept! Demenţa de acolo din spate, te consumă aşa... pentru jumătate de an. Am înţeles că sezonul acesta o să fie ultra spectaculos“, spune Şerban Copoţ, adăugând că, deşi a încercat, nu a reuşit să afle prea multe de la colegii din producţie. „M-am prins după zâmbetele lor, când i-am întrebat despre concurenţi, că o să avem nişte numere extraordinare“, mai spune prezentatorul „iUmor“.

Singura aşteptare a lui Vlad Grigorescu, în schimb, este să nu aibă niciuna. „Ca în fiecare sezon, eu unul nu am nicio aşteptare. Că dacă ai, sigur ţi se va întoarce pe dos, sigur vor fi surprize şi lucruri care nici nu îţi trec prin minte. Pentru noi, în culise, este un pic mai uşor decât pentru juriu, noi trebuie doar să ne uităm, să ne bucurăm de ceea ce vedem şi să fim alături de concurenţi, dar nu avem responsabilitatea deciderii dacă numerele sunt bune, amuzante sau originale“, declară Vlad.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite