Campionatele Europene de Înot Juniori 2022, la TVR. David Popovici participă pentru ultima dată la Europenele de Juniori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Popovici

Campionatele Europene de Înot Juniori 2022 de la Otopeni, care se desfăşoară pentru prima dată în România, vor fi transmise în exclusivitate la TVR în perioada 5-10 iulie, de la ora 17.00.

1.600 de tineri sportivi din 42 de ţări se întrec pentru medalii la Campionatele Europene de Înot pentru Juniori 2022 de la Otopeni. 

În premieră, Complexul Olimpic de Nataţie Otopeni găzduieşte Campionatele Europene de Înot pentru Juniori. Alina Alexoi şi Cristian Mîndru ne însoţesc în turneul european, comentând transmisiunile în direct de la TVR 1, de marţi până duminică, de la ora 17.00.

Competiţia este preluată şi pe TVR Moldova (5-10 iulie, de la miezul nopţii).

De asemenea, cele mai importante momente ale probelor de concurs le vom vedea în jurnalele şi ediţiile speciale difuzate pe TVR INFO.

După ce a câştigat două medalii de aur la Mondiale, David Popovici înoată acasă, pentru ultima oară la juniori. Competiţia celor mai buni tineri înotători din Europa este aşteptată în toate ţările de pe continent. Vârstele de participare sunt între 14 şi 17 ani, iar ţara noastră este reprezentată de 12 fete şi 14 băieţi.

Campionatele Europene org​anizate de Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern beneficiază  de condiţii excelente de desfăşurare în ţara noastră - baza sportivă de la Otopeni este construită la cele mai înalte standarde şi deţine un bazin olimpic de înot, unul de sărituri în apă şi încă trei bazine pentru recuperare şi încălzire.

Televiziunea Română îi premiază pe cei mai fideli 50 de telespectatori cu seturi complete de înot - prosop, ochelari, cască şi papuci - puse la dispoziţie de partenerul Hervis Sports România. Aceştia le pot obţine urmărind transmisiunile în direct şi răspunzând întrebărilor postate pe pagina de Facebook TVR 1.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite