„Asia Express“ revine: unde se va filma noul sezon şi ce noutate aduce

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii postului Antena 1 au anunţat unde vor avea loc filmările noului sezon al show-ului „Asia Express – Drumul Comorilor“, prezentat de Gina Pistol, dar şi cu ce noutate vine.

„Asia Express“ revine cu un nou sezon la Antena 1 în primăvara anului viitor. În acest an, cursa celor nouă perechi de vedete se va desfăşura în Filipine şi Taiwan. 

În premieră, telespectatorii vor fi informaţi despre tot ce se petrece la filmări printr-un Jurnal de Asia, difuzat atât pe TV, cât şi online în perioada în care au loc filmările din Filipine şi Taiwan. 

Concurenţii care pornesc pe „Drumul Comorilor“ vor avea de respectat aceleaşi reguli ca şi până acum: au la dispoziţie un dolar pe zi, trebuie să îşi găsească singuri mâncare, cazare şi transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort şi să îşi depăşească limitele fizice şi psihice pentru a ajunge la comoara de 30.000 de euro, marele premiu de la finalul cursei. 

România este prima ţară care va porni în aventura „Asia Express“ pe ruta Filipine – Taiwan. Cele două destinaţii au mai fost incluse până acum în traseul concurenţilor, dar niciodată în această formulă. Dacă în anii trecuţi concurenţii încercau să se familiarizeze cu traseul urmărind sezoane din alte ţări, de data asta va fi ceva complet nou atât pentru ei, cât şi pentru echipa de producţie. 

       

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite