Antena 1 lansează un nou serial românesc: cine sunt protagoniştii

0
0
Antena 1 lansează un nou serial românesc
Antena 1 lansează un nou serial românesc

Protagoniştii noului serial de la Antena 1 sunt Mara Oprea, actriţă care îşi face şi debutul în carieră cu acest rol, Oana Moşneagu şi Alecsandru Dunaev.

Antena 1 dă startul filmărilor pentru Adela, un nou serial de ficţiune produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production. Producţia este o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia, adaptarea fiind semnată de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mina şi Ruxandra Ion.

Două surori, Adela şi Andreea, care au împărţit totul, află că una din ele este în realitate fata unui om bogat şi că destinul ei este menit să fie cu totul altul. Mama celor doua fete, o femeie avară şi rea, dar plină de farmec şi umor o trimite pe fiica ei adevarată, Andreea, în lumea bogaţilor. Astfel, Andreea îşi asumă identitatea surorii ei, Adela, şi se mută din mahala într-o vilă luxoasă la Snagov, proprietatea magnatului media Paul Andronic. Andreea crede că noua ei familie îi va oferi tot ce şi-a dorit în viaţă şi e capabilă de orice ca să îşi păstreze noua poziţie socială. Inclusiv să o mintă pe "sora" ei, Adela, care este de fapt adevărata moştenitoare.

Protagoniştii noului serial de la Antena 1 sunt Mara Oprea, actriţă care îşi face şi debutul în carieră cu acest rol, Oana Moşneagu şi Alecsandru Dunaev.

Adela

„Sunt foarte bucuroasă să o interpretez pe Andreea, unul dintre protagoniştii celui mai nou proiect al doamnei Ruxandra Ion la Antena 1. Andreea este un personaj destul de jucăuş, cu o inteligenţă nativă, pe care o foloseşte pentru a-şi atinge scopurile, mai bune sau mai rele, rămâne să descoperim împreună. Îmi place foarte mult personajul meu pentru că îmi lasă loc de joc şi joacă. E o provocare pentru mine în acelaşi timp şi pot spune că am avut marele noroc să particip la casting înainte de instaurarea stării de urgenţă, iar bucuria revenirii pe platourile de filmare a fost cu atât mai mare. Sunt recunoscătoare că am alături de mine nişte actori extraordinari, de la care am foarte mult de învăţat şi o echipă foarte dinamică şi foarte deschisă!”, a declarat Oana Moşneagu.

„Adela, personajul căruia îi dau viaţă şi totodată unul dintre personajele principale ale poveştii este o fată ingenuă şi muncitoare, de la ţară, care îşi doreşte să devină jurnalist. O fată foarte drăguţă şi simpatică, bună cu toată lumea, chiar dacă nu i se întorc aceste lucruri. Adela e genul de om care nu gândeşte rău despre nimeni şi nimic, care înveseleşte spiritele tuturor prin energia ei şi prin simţul umorului, iar asta nu le cade bine tuturor!”, spune Mara, care mai completează: “Am avut foarte mari emoţii când am aflat că voi fi protagonista acestui serial, însă faptul că am lângă mine întreaga echipă mă ajută foarte mult!”, a spus Mara Oprea.

„Am fost foarte bucuros la aflarea veştii că eu am fost cel selectat pentru rolul lui Mihai. Ce pot să vă spun acum despre personajul meu este faptul că este unul foarte complex, de fapt întreaga poveste este una foarte complexă şi foarte complicată. Mihai este un tip foarte determinat, care ştie foarte bine gustul succesului şi care e dispus să facă aproape orice pentru a-şi duce planul lui la bun sfârşit. Promit că întreaga poveste o să vă ţină cu sufletul la gură!” , spune Alecsandru Dunaev despre rolul său din Adela.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri