Antena 1 lansează „România Dansează“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preselecţiile din Bucureşti vor avea loc pe data de 7 februarie
Preselecţiile din Bucureşti vor avea loc pe data de 7 februarie

Televiziunea de divertisment lansează o nouă emisiune intitulată „România Dansează“ şi prezentată de cântăreţul Jorge. Audiţiile se vor desfăşura în intervalul 26 ianuarie-7 februarie şi au miza marelui premiu de 50.000 de euro.

„Dansez pentru Tine“ nu va mai fi singura emisiune de profil din ţară. „România Dansează“ este show-ul pe care Antena 1 îl propune oamenilor obişnuiţi care vor să-şi pună în valoare abilităţile fizice. Singura diferenţă este că, spre deosebire de emisiunea de la Pro, în care participanţii dansează cu o vedetă, de această dată, concurenţii vor performa singuri sau în grup, în cazul unor formaţii. 

Prezentatorul este Jorge, artistul care a câştigat sezonul al doilea al show-ului „Te cunosc de undeva“. „Am apărut în industria muzicală în urma participării la o producţie-concurs, unde trebuia să-mi demonstrez talentul nu doar la muzică, ci şi la dans. Aşa că înţeleg foarte bine emoţiile prin care vor trece participanţii“, a mărturisit moderatorul.

Audiţiile pentru „România Dansează“ debutează săptămâna viitoare, pe 26 ianuarie, la Timişoara. Preselecţiile vor continua pe 29 Ianuarie la Cluj-Napoca, 1 Februarie la Iaşi, 4 Februarie în Constanţa. Bucureştenii vor avea prilejul de a-şi manifesta abilităţile pe data de 7 februarie.

Cei care vor să se remarce sau să se distreze sunt aşteptaţi să se înscrie la adresa casting.a1.ro. Premiul este pe măsura talentului, iar finaliştii vor intra în cursa pentru 50.000 de Euro.

„România Dansează“ are la bază formatul „Got To Dance“, program lansat în 2009 în Marea Britanie, unde a ajuns deja la sezonul 4. Pe lângă România, formatul va fi lansat anul acesta şi în Polonia.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite