Angela Lansbury ar putea juca în serialul „Game of Thrones“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angela Lansbury (90 de ani) a devenit celebră datorită rolului Jessica Fletcher din serialul „Verdict crimă“ FOTO Getty Images
Angela Lansbury (90 de ani) a devenit celebră datorită rolului Jessica Fletcher din serialul „Verdict crimă“ FOTO Getty Images

Actriţa britanică Angela Lansbury, cunoscută pentru rolul Jessica Fletcher din serialul de televiziune „Verdict crimă“, ar putea juca în două episoade din cel de-al şaptelea sezon al serialului HBO „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“, scrie nme.com, citat de News.ro.

Potrivit publicaţiei germane Bild, Angela Lansbury, care a intepretat rolul Jessica Fletcher în perioada 1984 - 1996, va apărea în două episoade, pentru care va filma timp de patru zile.

Actriţa Angela Lansbury, în vârstă de 90 de ani, a avut o carieră de succes în teatru şi a câştigat cinci premii Tony din şapte nominalizări. A obţinut cel mai recent dintre aceste trofee în 2009, pentru rolul din spectacolul „Blithe Spirit“.

Angela Lansbury a primit şi trei nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele „Lumina de gaz/ Gaslight“, „Portretul lui Dorian Grey/ The Picture of Dorian Grey“ şi „Candidatul manciurian/ The Manchurian Candidate“, şi a fost recompensată cu un Oscar onorific în 2014. De asemenea, cunoscuta actriţă a câştigat şase Globuri de Aur şi a primit 15 nominalizări la premiile Primetime Emmy.

Jim Broadbent va juca un rol important în „Game of Thrones“

Săptămâna trecută, a fost confirmat şi primul nume din distribuţia următorului sezon. Astfel, actorul britanic Jim Broadbent (67 de ani), premiat cu o statuetă Oscar, va interpreta un rol important în cel de-al şaptelea sezon al serialului „Urzeala Tronurilor“.

jim broadbent foto gulive/ getty images

Detalii despre rolul pe care starul îl va juca în penultimul capitol „Game of Thrones“ nu au fost deocamdată dezvăluite, însă publicaţiainformaţii despre noile personaje care îşi vor face apariţia în viitorul sezon, printre acestea numărându-se un preot şi o curtezană. 

Jim Broadbent (foto dreapta Guliver/Getty Images), un actor britanic extrem de versatil, a câştigat o statuetă Oscar, în anul 2002, pentru rolul principal din filmul „Iris“. Broadbent a jucat în numeroase seriale TV, printre care „War and Peace“ şi „London Spy“, dar şi în filme precum „Brooklyn“ şi franciza „Bridget Jones“. Mulţi dintre spectatori îl cunosc mai ales pentru felul în care l-a interpretat pe maestrul poţiunilor de la Şcoala de magie Hogwarts, profesorul Horace Slughorn, din seria de filme „Harry Potter“.

Actorii „Game of Thrones“, surprinşi de fani pe străzile din Belfast

Filmările pentru cel de-al şaptelea sezon al serialului „Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor“ au început în Irlanda de Nord. Mai mulţi actori, printre care Sophie Turner (Sansa Stark), Maisie Williams (Arya Stark) şi Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), au fost fotografiaţi zilele trecute în Belfast.

Actriţa Gwendoline Christie, care o interpretează pe Brienne de Tarth, a fost văzută la bordul unui avion care efectua o cursă spre capitala Irlandei de Nord. De asemenea, Hafthór Júlíus Björnsson, interpretul personajului Gregor Clegane, supranumit „Muntele“, a fost văzut în timp ce mânca un burger uriaş într-un restaurant din Belfast.

Recent, HBO a anunţat că următorul sezon al serialului va avea doar şapte episoade spre deosebire de sezoanele precedente, care au avut câte zece. Mai mult, lansarea a fost programată pentru vara anului 2017, marcând astfel o amânare lungă şi dureroasă, de câteva luni, în comparaţie cu sezoanele anterioare care au fost lansate în fiecare an în lunile martie sau aprilie. Principalul motiv pentru care data premierei a fost modificată este faptul că noul sezon are nevoie de o climă mai rece, care să reflecte unul dintre motto-urile serialului, „Winter is here/ Iarna e aici“. 

Totodată, Şeful HBO, Casey Bloys, a confirmat pentru „Entertainment Weekly“ faptul că „Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones“ se va încheia odată cu difuzarea sezonului opt, după cum au decis creatorii producţiei, David Benioff şi Dan Weiss. „David Benioff şi D.B. Weiss au un plan foarte clar legat de numărul sezoanelor şi ce vor să facă. Credeţi-mă, dacă i-aş putea obliga să facă mai mult, aş alege încă zece sezoane, dar ei sunt la conducere şi ştiu mai bine care este cea mai bună versiune“, a declarat Bloys. 

Recent, actorii britanici Kit Harington (Jon Snow) şi Maisie Williams (Arya Stark) au oferit fanilor seriei fantasy un teaser, după ce au descris foarte criptic ce urmează să se întâmple în sezonul şapte. Harington a mărturisit că  va fi un capitol „foarte sumbru“, în timp ce Williams le-a transmis telespectatorilor că nimic nu-i poate pregăti pentru ceea ce urmează. 

Bazat pe seria de romane fantasy „Cântec de gheaţă şi foc/ A Song of Ice and Fire“, semnată de americanul George R. R. Martin, „Urzeala tronurilor“ dezvăluie intrigile, conspiraţiile şi lupta pentru putere asupra tărâmului mitic Westeros, dusă de câteva familii nobile medievale. Serialul, care a avut premiera în 2011, are în distribuţie actori precum Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Kit Harington (Jon Snow) şi Maisie Williams (Arya Stark). 

„Urzeala tronurilor“ a câştigat rapid fani datorită personajelor complexe, intrigilor, plăcerea morbidă a lui Martin de a-şi ucide personajele într-o manieră grotească şi scenelor controversate. Iar atunci când nu apar în episoade cu lupte sângeroase şi când nu „ţes“ noi urzeli, protagoniştii fac sex - sălbatic, incestuos, cu prostituate - iar legăturile homosexuale şi orgiile nu lipsesc. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite