Al treilea sezon al serialului „The Witcher“ va fi lansat de Netflix în vara lui 2023

0
0

Netflix a anunţat că un un spin-off derivat din „The Witcher“, intitulat „The Witcher: Blood Origin“, va avea premiera pe 25 decembrie 2022 şi că cel de-al treilea sezon al serialului original va fi lansat în vara anului 2023.

Henry Cavill, interpretul personajului principal din serialul „The Witcher“ FOTO Profimedia
Henry Cavill, interpretul personajului principal din serialul „The Witcher“ FOTO Profimedia

Fanii acestei producţii au putut viziona aventurile din universul "The Witcher" în urmă cu aproape un an, în decembrie 2021, când a avut loc premiera celui de-al doilea sezon al acestui serial fantasy, cu actorul Henry Cavill în rolul principal. De atunci, producţia originală a generat mai multe spin-off-uri.

În plus faţă de serialul în format limitat "Blood Origin", un lungmetraj de animaţie şi un serial "Witcher" pentru întreaga familie au intrat în etapa de pregătire. Deocamdată sunt cunoscute puţine detalii despre sezonul 3, însă acesta va continua să spună povestea personajelor Geralt of Rivia (Henry Cavill), Ciri (Freya Allan) şi Yennefer (Anya Chalotra).

Se vor alătura distribuţiei actorii Robbie Amell, Meng'er Zhang, Hugh Skinner şi Christelle Elwin. Cu o acţiune plasată în lumea elfilor cu 1.200 de ani înainte de evenimentele relatate în "The Witcher", serialul prequel "Blood Origin" va prezenta o poveste aproape pierdută în negura timpurilor, inclusiv felul în care a fost creat primul prototip Witcher şi evenimentele care au dus la esenţiala Conjuncţie a Sferelor, când lumea monştrilor, a oamenilor şi a elfilor s-au unit pentru a deveni un singur univers

.Noua producţie îi are ca protagonişti pe Michelle Yeoh în rolul Scian, ultimul membru al unui trib nomad de luptători elfi care pleacă într-o misiune cu scopul de a recupera o sabie furată de la poporul ei; Sophia Brown în rolul Eile, o luptătoare din garda Reginei care pleacă în lume pentru a deveni muzicant călător; şi Laurence O'Fuarain în rolul Fjall, un bărbat născut într-un clan de luptători care au jurat să îl apere pe Rege, dar care porneşte în căutarea răzbunării.

Distribuţia este completată de actorii Mirren Mack, Lenny Henry, Jacob Collins, Lizzie Annis, Huw Novelli, Francesca Mills, Amy Murray, Nathaniel Curtis, Zach Wyatt şi Dylan Moran  

TV


Ultimele știri
Cele mai citite