Paul Wesley, cunoscut din „The Vampire Diaries“, vine în România, la Comic Con

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul Wesley
Paul Wesley

Paul Wesley (36 de ani), cunoscut pentru rolul lui Stefan Salvatore din serialul de succes „The Vampire Diaries“, va participa la cea de-a şaptea ediţie East European Comic Con.

Actorul de origine poloneză a făcut parte din distribuţia seriei produsă de CW de la lansare şi până la finalul din 2017, alcătuind trio-ul principal care a facut deliciul fanilor din toată lumea alături de Ian Somerhalder (Damon Salvatore) şi Nina Dobrev (Elena Gilbert).

Mai mult decât atât, Paul s-a ocupat şi de regie şi producţie începând cu cel de-al cincilea sezon.

Abonamentele pentru trei zile sunt disponibile online la preţul de 110 ron pe comic-con.ro şi în magazinele Cărtureşti (via Myticket/ Entertix).

În afară de activitatea sa din „The Vampire Diaries“, el a mai avut apariţii episodice în seriale precum „24“, „CSI“, „Law and Order“ şi „The OC“.

Wesley nu a stat departe nici de lungmetraje: a jucat în filme ca „Mothers and Daughters“ (alături de Susan Sarandon), „The Peaceful Warrior“ (alături de Nick Nolte), „The Baytown Outlaws“ (alături de Billy Bob Thornton) şi „The Late Bloomer“ (unde i-a avut drept colegi de platou pe Brittany Snow şi JK Simmons).

Imagine indisponibilă

Paul Wesley 

Paul Wesley este cel de-al cincilea actor ce va fi prezent anul acesta la East European Comic Con, completând lista invitaţilor compusă din Carice von Houten (Melissandre din „Game of Thrones“), Nicholas Brendon (Xander Harris din „Buffy The Vampire Slayer“), Vladimir Furdik (Night King din „Game of Thrones“) şi Adam Brown (Ori din „The Hobbit“, Cremble din „Pirates of the Caribbean“).

East European Comic Comic Con va avea loc la Romexpo în perioada 24-26 mai. Pe lângă pavilionul B1, anul acesta, în premieră, organizatorii vor folosi şi pavilionul central, depăşind astfel recordul suprafeţei de desfăşurare de anul trecut.

ShowbizPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite