VIDEO Topul celor mai vizionate clipuri muzicale din toate timpurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În materie de muzică, aproape oricine are preferinţe, fie că este vorba de un gen muzical sau de anumiţi artişti. Dar v-aţi întrebat vreodată care sunt favoriţii altora? Dacă e să luăm în calcul cele mai vizionate videoclipuri din toate timpurile, de pe YouTube, printre artiştii preferaţi ai internauţilor nu se numără nicidecum legende ale muzicii, ci vedete actuale precum Psy, Justin Bieber şi Miley Cyrus.

Platforma YouTube a realizat un top 10 al celor mai vizionate clipuri muzicale, unele dintre ele depăşind pragul de un miliard de afişări. 

Ierarhia se poate însă, schimba oricând, căci piesele din acest clasament adună, în continuare, vizualizări.

E greu de crezut, totuşi, că recordmanul Psy va fi detronat prea curând. Piesa acestuia, „Gangnam Style“, este prima care a trecut de două  miliarde de vizualizări şi a devenit, astfel, cea mai vizionată melodie de pe YouTube.

La vremea debutului său adolescentin, Justin Bieber a fermecat un procent important al internautelor minore. Aşa că „Baby“, o piesă pe care o cântă împreună cu Ludacris, a strâns peste un miliard de afişări, clasându-se pe locul 2 în topul YouTube.

   

Podiumul este completat de Jennifer Lopez şi Pittbull, care, deşi nu trec de un miliard de „clickuri“, au totuşi, un scor bun: 771 de milioane de vizualizări pentru melodia „On the Floor“.

Clipul „Love The Way You Lie“, un duet Eminem – Rihanna, a fost urmărit de 723 milioane de ori, clasându-se pe locul al patrulea.

Deşi s-a destrămat, duoul rap LMFAO este încă la jumătatea clasamentului YouTube, cu 722 milioane de vizualizări pentru piesa „Party Rock Anthem“.

Lansat în urmă cu mai puţin de un an, clipul „Wrecking Ball“ s-a bucurat de un succes imens: locul 6 cu 691 de milioane de vizionări. Asta poate şi pentru că Miley Cyrus apare complet dezbrăcată.

„Regina controverselor“, Lady Gaga, nu putea să lipsească din acest clasament, mai ales cu un videoclip realizat în stilul caracteristic: „Bad Romance“ - 597 de milioane de afişări (locul 7).

Una dintre surprizele topului este prezenţa tinerei Carly Rae Jepsen, al cărei hit din 2012, „Call Me Maybe“, a adunat nu mai puţin de 576 de milioane de vizualizări, situându-se pe poziţia a opta.

O altă piesă de vară „Danza Kuduro“, care s-a bucurat de un mare succes şi în România, se regăseşte şi ea în top 10. Melodia interpretată de Don Omar ft. Lucenzo are în prezent 575 de milioane de vizionări.

Top 10 este completat de duo-ul Macklemore & Ryan Lewis, al cărui hit „Thrift Shop“ a fost urmărit până acum de peste 562 de milioane de ori.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite