VIDEO Snoop Lion s-a reîncarnat în preot reggae

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Artistul consideră că porecla Lion îl reprezintă mai bine decât Dogg
Artistul consideră că porecla Lion îl reprezintă mai bine decât Dogg

După ani în care femeile dezbrăcate şi maşinile scumpe au fost ingredientele principale din videoclipurile sale, artistul s-a cuminţit, schimbându-şi numele şi stilul. În cel mai recent clip, „Here Comes The King“ (Regele se întoarce – n. r.), fostul Dogg s-a îmbrăcat în haine bisericeşti.


În clipul piesei „Here Comes the King“, solistul a purtat o sutană neagră cu model bleu marin, accesorizată cu ochelari în stil reggae. „Niciodată nu dăm greş/ Strălucim/ Un singur rege, o credinţă, o religie/ Dacă mă auzi, vino şi alătură-te revoluţiei“, îi îndeamnă cântăreţul pe fanii săi, dar şi pe majorele care dansează în spatele său. Cadrele se schimbă, Lion cântând de pe o canapea albă, din faţa unei vile, iar apoi de pe acoperişul unei clădiri dintr-un cartier sărac din Jamaica.

„Here Comes the King“ este a doua melodie lansată în formula Snoop Lion, după „La La La“, ce aminteşte de inocenţa copilăriei şi desenele animate.

Calvin Cordozar Broadus şi-a surprins admiratorii în vara anului trecut, când s-a dezis de porecla ce l-a consacrat, Snoop Dogg (iniţial Snoop Doggy Dogg). Interpretul piesei „Drop It Like Is Hot“ a luat această decizie vara trecută, după ce a vizitat un templu rastafari din Jamaica şi a discutat cu un preot. „Vreau să-l ard pe Snoop Dogg şi să devin Snoop Lion“, a declarat artistul la vremea respectivă. „Preotul m-a privit în ochi, m-a întrebat cum mă numesc şi eu i-am spus «Snoop Dogg», la care el mi-a răspuns: «Numele tău nu mai este acesta. Tu eşti lumina, tu eşti leul». Din acel moment am înţeles unde mă plasez“, a explicat fostul rapper.

snoop dogg

Botezul a fost surprins şi în filmul „Reîncarnat“, ce va apărea pe 22 martie. După cum era de aşteptat, cântăreţul va marca noua etapă şi cu un album omonim realizat în colaborare cu DJ Diplo şi Major Lazer. Materialul va apărea în aprilie.
 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite