Vânzări-record de bilete pentru concertul lui Ed Sheeran din Bucureşti: 25.000 de tichete au fost cumpărate în primele ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 25.000 de bilete au fost vândute, la o zi de la punerea lor în vânzare, pentru concertul pe care Ed Sheeran îl va susţine anul viitor în Bucureşti, pe Arena Naţională.

Fanii lui Ed Sheeran trebuie să se grăbească, deoarece mai sunt disponibile bilete doar la categoriile „Acces pe scaune“: 399 de lei şi 299 de lei (plus 15 lei taxa de livrare sau 3 lei taxa de ridicare a comenzii de la casa de bilete Eventim).

Joi, în primele ore de la punerea în vânzare a biletelor la concertul pe care Ed Sheeran îl va susţine în 3 iulie 2019 pe Arena Naţională din Bucureşti, s-au înregistrat vânzări-record de 25.000 de bilete, iar numărul este în continuă creştere. În prima oră ,«ora de aur», s-au vândut 17.000, anunţă organizatorii.

Concertele artistului din Austria, puse în vânzare vineri, la ora 12.00, sunt deja Sold Out, cu peste 60.000 de bilete vândute.

Biletele la concertul Ed Sheeran Bucureşti se pot achiziţiona doar online, pe www.eventim.ro

Despre politica de vânzare a biletelor

Ed şi echipa sa au o politică foarte strictă legată de vânzarea ne-etică a biletelor prin intermediul website-urilor secundare sau a altor metode neoficiale.

Toţi clienţii sunt îndemnaţi să folosească doar site-urile oficiale pentru bilete din lista afişată pe Edsheeran.com.

Astfel, pentru a impiedica eforturile de revânzare neetică a biletelor, preţurile absurde şi înşelarea fanilor, biletele la acest concert se vând personalizate cu numele cumpărătorului imprimat pe fiecare bilet. O persoană poate comanda în numele său maximum 4 bilete, iar la momentul în care se face accesul la spectacol, cel puţin numele de familie imprimat pe bilet trebuie să corespundă cu documentul de identitate prezentat, iar a doua (şi posibil a treia şi a patra) persoană poate avea acces doar împreună cu persoana posesoare a cărţii de identitate. La cerere, trebuie prezentată şi dovada plăţii biletelor.

sheeran

Organizatorul evenimentului şi Eventim au dreptul de a anula comanda  clientului, dacă aceasta a încălcat condiţiile de achiziţie stabilite de organizator şi afişate AICI

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a verifica documentele de identitate la intrarea în zona de spectacol. Vă rugăm aduceţi un document de identitate valabil şi intraţi la spectacol împreună cu prietenii şi familia cu care aţi achiziţionat biletele.

Metodele de plată - puteţi afla detalii consultând AICI.

Revânzarea biletelor atât în regim propriu cât şi prin alte companii de ticketing este strict interzisă!

La concert nu este permis accesul copiilor sub 6 ani.

Copiii cu dizabilităţi şi însoţitorii acestora vor beneficia de acces gratuit la spectacol, în limita locurilor disponibile.

Adultii cu dizabilităţi grave (nivel 1) sau accentuate (nivel 2) şi însoţitorii acestora vor beneficia de acces gratuit în limita locurilor disponibile. Informaţii şi înregistrări la contact@eventim.ro.

Pentru lista de întrebări şi răspunsuri, vă rugăm accesaţi –  Edsheeran.com sau eventim.ro

Parteneri media: PRO TV, Kiss FM si Adevărul.

sheeran
Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite