Soprana Irina Baianţ a lansat piesa „Închid ochii” alături de Cornel Ilie VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Baianţ  şi Cornel Ilie
Irina Baianţ  şi Cornel Ilie

Soprana Irina Baianţ a lansat vineri pe 3 septembrie piesa „Închid ochii”, prima sa colaborare de tip „crossover”, pop-opera în duet cu Cornel Ilie.

De altfel, Cornel Ilie este unul din invitaţii Irinei în concertul pe care îl va susţine pe 6 septembrie la Gradina de Vară Herăstrău. Celălalt invitat al cărui nume a fost deja dezvăluit este Horia Brenciu. Programul serii va fi intregit şi de prezenţa unor invitaţi surpriză, artiştii apropiaţi sufletului sopranei.

Întregul concert din Capitală va include, pe lângă arii şi duete celebre, mai multe reorchestrări ale unor hituri internaţionale sau ale unor piese româneşti de marcă.

Concertul  se va derula sub bagheta dirijorului Andrei Tudor, care se va afla la pupitrul Orchestrei Simfonice  Bucureşti.  

Concertul din Bucureşti este punctul culminant şi finalul unei serie de spectacole susţinute de Irina Baianţ şi Orchestra Simfonică Bucureşti în aceast an în România. Irina Baianţ a fost prezentă vara aceasta la Oradea, Cluj, Alba Iulia dar şi pe mai multe scene din Franţa. 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite