Silent Cinema cu filme de Cannes şi Oscar, la B’Estfest Summer Camp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La B’Estfest, spectatorii se pot bucura de concerte, dar şi de activităţi adiacente
La B’Estfest, spectatorii se pot bucura de concerte, dar şi de activităţi adiacente

La ediţia din acest an a festivalului B’Estfest, eveniment desfăşurat între 5 şi 7 iulie, în comuna Tunari, nu numai amatorii de muzică au parte de distracţie, ci şi cinefilii.

Amatorii de scurtmetraje pot urmări în zona Silent Cinema o selecţie inedită de producţii nominalizate la cele mai prestigioase gale ale industriei de profil, toate acestea fiind furnizate de ShortsUp.

Peste zece filme premiate în cadrul unor gale internaţionale precum Festivalul de Film de la Cannes, Berlin sau chiar Gala Premiilor Academiei Americane de Film (Premiile Oscar) vor rula în fiecare zi de festival.

ShortsUP este un proiect generat de ORICUM, care aduce în atenţie cele mai valoroase scurtmetraje din lume prin evenimente sezoniere şi recomandări online. ShortsUP îşi propune, de peste 4 ani, să reinventeze felul în care publicul interacţionează cu filmele de scurtmetraj printr-un mediu de expunere unică, ce îmbină filmul cu alte arte conexe. 

Ediţia din acest an B’Estfest Summer Camp va avea loc în weekendul 5-7 iulie şi include pe afiş nume precum Texas, Nas, Chase & Status Live, Biohazard, Nneka, The Heavy, Noisia, Friction, Joker.

bonamentele valabile pe întreagă durată a festivalului costă 199 de lei, biletele pentru o singură zi costă 99 de lei şi pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sală Palatului şi librăria Mihai Eminescu. În zilele de festival, biletele vor fi disponibile şi la casele special amenajate la intrarea în B’Estfest Park.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite