Paula Seling, videoclip de Crăciun în care apare fiica sa adoptată, Elena VIDEO

0
Publicat:

Cântăreața a lansat de Crăciun, în ziua în care a împlinit 44 de ani, melodia „S-a născut în iesle“.

Sărbătorile din acest an au fost o perioadă plină de bucurii și emoții pentru Paula Seling, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Artista a făcut public faptul că este mama unei fetițe de 9 ani, Elena, care a intrat în familia sa în urmă cu 6 ani.

Totodată, chiar pe 25 decemrbie, de Crăciun, când a împlinit 44 de ani, Paula Seling a lansat piesa „S-a născut în iesle“, scrisă de Lucian Mârza. În videoclip, artista apare alături de fiica sa, Elena.

Paula Seling si fetita ei Foto Facebook Arhiva personala jpg

Cu câteva zile înainte de Sărbători, cântăreața a făcut o dezvăluire emoționantă. Ea a surprins pe toată lumea când a dezvăluit într-o postare pe pagina sa de Facekook că a adoptat o fetiță acum șase ani.

Până azi am ales discreția în fața opiniei publice. Elena Bucura Seling este fetița noastră, a lui Radu Bucura și a mea, și este cel mai frumos cadou pe care viața ni l-a dat. Este frumoasă, este bună, e sensibilă și foarte veselă și o iubim până la cer și înapoi. La cei aproape 9 ani pe care îi are Elena a petrecut aproape șase în familia noastră și de atunci suntem cei mai fericiți părinți iar bunicii sunt în al nouălea cer.

Elena este un copil extrem de sensibil, iubitor, determinat, muncitor și talentat în tot ce își propune. M-a uimit evoluția ei, felul în care relaționează cu ceilalți copii, spiritul de leader și dorința ei de a fi mereu prima. Ne iubim enorm și am sentimentul că Dumnezeu ne-a pregătit pentru venirea ei, de mult timp. Cu toate întâmplările din viețile noaste, tatăl ei este foarte implicat în creșterea ei, îi este foarte apropiat și face tot posibilul să petreacă mult timp împreună“, a scris artista pe Facebook.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite