Neversea 2022, cea mai impresionantă ediţie. Peste 260.000 de participanţi au trăit 4 zile şi 4 nopţi memorabile, în deplină siguranţă la malul Mării Negre

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
neversea 2022

Cea de-a patra ediţie Neversea a adunat peste 260.000 de oameni, care s-au bucurat în cele 4 zile şi 4 nopţi de peste 150 de artişti naţionali şi internaţionali de renume. Astfel, ediţia din acest an stabileşte un nou record, fiind ediţia cu cel mai mare număr de participanţi de până acum. Pe lângă numărul impresionant de fani ai festivalului, ediţia 2022 a fost marcată şi de emoţia revederii dintre public şi artişti, după 2 ani de pauză.

Duminică, ultima zi a Neversea a fost unică pentru cei peste 63.000 de participanţi care au venit la malul Mării Negre din toate colţurile lumii să se bucure de cea de-a patra ediţie a festivalului.

Cunoscutul rapper TYGA a stârnit zeci de mii de aplauze când a urcat pe mainstage şi i-a impresionat pe fani atunci când a coborât de mai multe ori de pe scenă pentru a-i saluta şi a da mâna cu ei. Înainte de încheierea show-ului, mai multe tinere au avut ocazia să urce cu el pe scenă şi să danseze alături de el în faţa mulţimii. Zeci de mii de fani au cântat în cor celebrul refren al piesei Ayy Macarena şi nu numai.

Cu o energie incredibilă şi însoţit de o trompetă, Timmy Trumpet a fost extrem de entuziasmat de fanii care au venit să îl vadă. Ca de fiecare dată, artistul a dansat pe scenă, a sărit de pe pupitru şi a făcut un adevărat show.

La un moment dat, Timmy Trumpet a remixat legendara piesă Just the two of us, cântată de Bill  Withers şi Grover Washington Jr., şi i-a anunţat pe fani că este proaspăt căsătorit şi i-a invitat să danseze împreună. Soţia sa Anette, de origine maghiară, a urcat apoi pe mainstage şi a salutat mulţimea. 

Artistul australian şi-a încheiat show-ul cu o declaraţie de dragoste faţă de fanii festivalului. ,,Te iubesc, România’’.

Celebrul DJ duo Dimitri Vegas & Like Mike, aflaţi în top 5 în clasamentul Top 100 DJ realizat de revista DJ Mag, a încins publicul care a avut ocazia să trăiască unul dintre cele mai frumoase ,,Crowd Control”. cei doi DJi.

Tujamo a închis ediţia Neversea din acest an cu un show live, fără un setlist prestabilit. A mărturisit că i-a fost dor de publicul Neversea şi s-a ghidat după energia acestuia, pentru a pune muzică live.

Headlineri ai festivalului Neversea, Delia şi trupa sa au cântat alături de public piese vechi şi noi. Energia de festival a fost ridicată şi de fetele de la NERVO care, timp de 15 minute, au urcat pe scenă alături de Alexandra Stan.  

ONE TRUE SINGER (RARESH, ADI, ERIKA, ISAC) au făcut parte din line-up-ul mainstage-ului Neversea în cea de-a patra şi ultima zi a festivalului. 

MII DE OAMENI S-AU BUCURAT ŞI DE SCENELE SECUNDARE ALE FESTIVALULUI -  THE ARK, DAYDREAMING, OASIS ŞI TEMPLE

Şi în ultima zi de festival, scena The Ark a fost locul preferat de fanii hip-hop, rap, trap, dubstep sau breakbeat. Unul dintre cei mai aşteptaţi artişti a fost rapper-ul român Oscar. Rapperul român Ian a fost artistul cu care publicul a cântat aproape toate piesele în cor. Culese din Cartier, Krewella şi Dirtyphonics au urcat pe scena The Ark în ultima zi a festivalului Neversea.

Mahony a revenit la festivalul Neversea şi a deschis scena Temple, pe care apoi au urcat Jamie Jones şi Richy Ahmed, care au făcut show-uri incredibile şi i-au purtat pe iubitorii de house, deep house, tech house şi techno în călătorii muzicale unice.

La scena Oasis, Maya, Chris Hype, Sasha Lopez, Hiddn, Albwho, DJ Andi, Rosario Internullo, Korolova şi Alex Kennon, artiştii invitaţi în ultima zi a festivalului Neversea, au creat, la rândul lor, mix-ul perfect de house, deep şi tech house

CELE MAI IMPRESIONANTE MOMENTE NEVERSEA 

Prima zi de Neversea a venit cu Alesso, care a fost prezent pe mainstage chiar de ziua sa de naştere, 7 iulie, şi a fost sărbătorit de zeci de mii de fani veniţi din întreaga lume.

Unul dintre cei mai aşteptaţi artişti la Neversea 2022, artistul american KSHMR a cucerit şi de această dată publicul şi a continuat tradiţia de a include în show-ul său o piesă în limba română. De data aceasta a ales ,,Dragostea din Tei” de la O-zone. 

În a doua noapte de festival, DJ-ul şi producătorul olandez Don Diablo s-a bucurat să revină pe scena principală de la malul Mării Negre. Maestrul future house a mixat piese clasice şi producţii din noul său album ,,Forever”. La final, artistul a pus o piesă nelansată încă ,,Baby” şi a generat o energie incredibilă în public. Don Diablo a purtat pe umeri drapelul României, iar show-ul l-a încheiat cu declaraţia ,,Neversea, mi-a fost atât de dor de tine!”. 

În a treia zi de Neversea, legendara trupă Black Eyed Peas a făcut senzaţie sâmbătă seară pe scena principală a festivalului Neversea. Will.i.am, solistul trupei, şi-a mărturisit recunoştinţa pentru România şi pentru faptul că ţara noastră şi-a deschis braţele pentru Ucraina. 

Pe lângă muzică bună, fanii s-au distrat şi cu diverse activităţi interactive din festival, sporturi pe apă şi un hub de beauty unic Designers’ Nest, unde au fost prezenţi designeri români, artişti de make-up şi hairstyle.

Cea de-a patra ediţie Neversea a adunat peste 260.000 de oameni, care s-au bucurat în cele 4 zile şi 4 nopţi de festival de peste 150 de artişti naţionali şi internaţionali de renume. Danny Avila, Alesso, KSHMR, Ummet Ozcan, Tchami, Parov Stelar, ZHU, Don Diablo, Nicky Romero, Quintino, Black Eyed Peas, Tyga, Alan Walker, W&W, Timmy Trumpet, Dimitri Vegas&Like Mike, Nervo, Brennan Heart, Steve Aoki, Tujamo, Azteck, Madeon şi B Jones sunt headlinerii care au făcut senzaţie pe The Island of Dreams.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite