Video Nebunie la Beach, Please! Acest artist și-a aruncat ochelarii, de 2.000 de euro, în public. A primit o altă pereche de la un fan VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A fost frenezie vineri noapte, pe scena festivalului Beach, Please! 2024, cel mai mare festival urban din sud-estul Europei și cel mai așteptat eveniment al verii în rândul tinerilor, care se organizează zilele acestea la Costineşti.

În timpul concertului, rapperul american Rich Amiri și-a aruncat ochelarii de 2.000 de euro în public. Artistul a primit o altă pereche de la un fan. Peste 90.000 de tineri au făcut noapte albă și au petrecut la festivalul „Beach, Please!”.

Rich Amiri este unul dintre cei mai strălucitori tineri artiști din industria muzicală. A lansat mai multe single-uri și EP-uri de succes, inclusiv „Elevate” și „The Come Up”, care au adunat milioane de stream-uri și au cucerit topurile muzicale. Hiturile sale notabile includ „Money Talks”, „Grindin'” și „Live It Up”, care au devenit imnuri pentru tinerii din întreaga lume.

Anitta, pe Beach Please! FOTO: FB
Anitta, pe Beach Please! FOTO: FB

De asemenea, un moment incendiar a fost concertul susținut de Anitta. Zeci de mii de tineri au dansat împreună cu artista din Brazilia.

Un show de senzație a oferit și Inna, spre încântarea fanilor. Îmbrăcată într-o ținută sexy, Inna a a încins atmosfera și a creat frenezie la Beach Please! 

Pe cele trei scene amenajate la malul mării vor concerta până duminică, 14 iulie, peste 400 de artişti, printre care trapperi internaționali precum Travis Scott, Anitta, Wiz Khalifa, Yeat, Don Toliver, Chief Keef, Ice Spice, 6ix9ine, Trippie Redd, NLE Choppa, Gucci Mane, Rick Ross și Lil Pump.

Invitatul principal al festivalului, Travis Scott, considerat una dintre cele mai mari senzații ale muzicii rap, ce va veni pentru prima dată în România cu acest prilej, va concerta în ultima zi a acestui festival de muzică – 14 iulie 2024, alături de French Montana, Dhurata Dora, Swae Lee și Ice Spice, printre alții. Organizatorii au ținut să precizeze că singura șansă de a-l vedea pe Travis Scott e la concert, întrucât momentul său nu va fi transmis live.

Pe lista artiştilor români prezenţi apar nume precum Inna, Smiley, Alexandra Stan, Holy Molly, Connect-R, Ami, Alex Velea, Antonia, Vescan, Puya, Alina Eremia, Nicole Cherry, Irina Rimes, Mira, Killa Fonic, Ștefania, Mario Fresh și mulți alții.

,,Beach, Please!” a debutat în anul 2022, pe plaja de la Costinești, la inițiativa lui Andrei Șelaru (Selly) și Lucian Ștefan (Global) într-o variantă mult mai restrânsă, de doar 30.000 de participanți.

Audiența festivalului aproape s-a triplat de la un an la altul. Aproximativ 80.000 de oameni au venit la cel mai mare festival urban de la malul mării ȋn cea de-al doilea an, iar ȋn 2024 sunt așteptate peste 200.000 de până duminică, 14 iulie, când vor fi ultimele concerte.

Ediția 2024 a festivalului de muzică urbană „Beach, please!” a început miercuri, 10 iulie,se termină duminică, 14 iulie, la Costinești. 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite