Loredana a lansat videoclipul unei noi piese, alături de Nadir

0
0

Loredana, împreună cu Nadir, fost concurent în show-ul „X Factor“, a lansat videoclipul piesei „Te iubesc“, care are toate şansele de a deveni hitul acestei veri.

Coregrafii inedite, multă energie şi o piesă care are toate şansele să devină hitul verii sunt ingredientele celui mai nou videoclip al Loredanei, pentru piesa „Te iubesc“, interpretată cu Nadir. 

„Cu mare bucurie vă anunţ lansarea noului meu single: «Te iubesc». Este un duet cu Nadir, un cântăreţ tânăr, sensibil şi talentat! Este un cântec de dragoste, un imn pozitiv şi înălţător despre cele mai scumpe cuvinte din lume: «te iubesc»“, a spus Loredana.

„Mă bucur mult că am ocazia să colaborez cu o artistă precum Loredana. Am descoperit în ea un om deschis, care a făcut ca experienţa filmărilor să fie o plăcere. Piesa «Te iubesc» este una optimistă: dragostea face lumea un loc mai frumos. Iubiţi şi nu vă fie frică să rostiţi cele «două cuvinte»“, a explicat şi Nadir.

Clipul, în regia lui Slava Sîrbu, a fost filmat pe platourile Castel Film şi la herghelia Royal Horse din Snagov, pe durata a trei zile. Machiajul a fost realizat de Alexandru Abagiu, de coafuri s-au ocupat Sorin Stratulat şi Adonis Enache, iar ţinutele au fost realizate de Radu Mada şi Andra Moga. Piesa „Te iubesc“, o coproducţie MediaPro Music/Cat Music, a fost compusă de Randi (Andrei Ropcea), pe versuri scrise de acesta, împreună cu Loredana. 

Muzică


Ultimele știri
Cele mai citite