La Adevărul Live, intră în culisele celebrului musical „Fantoma de la Operă”, în premieră absolută în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Adevărul Live, miercuri, 22 martie, de la ora 13,30,  regizorul Răzvan Ioan Dincă te duce în culisele celebrului  musical „Fantoma de la Operă”, în premiera absolută în România, în martie  2023

În culisele celebrului  musical „Fantoma de la Operă”, premieră absolută în România Sursa foto ONB
În culisele celebrului musical „Fantoma de la Operă”, premieră absolută în România Sursa foto ONB

Miercuri, 23 martie, de la ora 14,30 urmărește o ediție specială despre  musicalul tuturor timpurilor: „Fantoma de la Operă” de Andrew Lloyd Webber

Cel mai longeviv musical de pe Broadway, „Fantoma de la Operă” va avea premiera absolută în România, în 31 martie 2023, pe scena Operei Naționale din București. În ediția din Adevărul Live, Răzvan Ioan Dincă, regizorul spectacolului explică de ce acest musical se bucură de un succes uriaș la nivel internațional, de peste 35 de ani.

Și tot de la el vei afla cum a reușit Opera din București, fără promovarea spectacolului, ca la doar câteva ore de la punerea în vânzare a biletelor  să fie sold out pentru primele reprezentații din 31 martie, 1 și 2 aprilie 2023.

Regizorul Răzvan Ioan Dincă, în repetițiile de la "Fantoma de la Operă", Sursa foto Opera București
Regizorul Răzvan Ioan Dincă, în repetițiile de la "Fantoma de la Operă", Sursa foto Opera București

Răzvan Ioan Dincă te introduce în culisele premierei de la București și dezvăluie viziunea sa regizorală despre „Fantoma de la Operă”, o montare cu totul nouă, modernă și specială care va reprezenta un moment de referință în istoria spectacolului de operă din România.

În interviul realizat de Antoaneta Banu, regizorul Răzvan Ioan Dincă explică ce potențial uriaș are musicalul în România, mai ales prin cerința mare din partea publicului de la noi, dar și care sunt marile probleme care împiedică România de a avea o industrie de musical autohtonă.

Miercuri, 23 martie, de la ora 13,30, urmăriește Live,  AICI, pe canalul de You Tube Adevărul și pe pagina de Facebook Adevărul, ediția despre „Fantoma de la Operă” care va face istorie și la București.

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite