FOTO Premiile Billboard 2014: de la holograma lui Michael Jackson la Miley Cyrus în varianta cuminte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jennifer Lopez şi Pitt Bull au deschis show-ul cu piesa „We Are One (Ole Ola)“ FOTO Wire Photos/Reuters
Jennifer Lopez şi Pitt Bull au deschis show-ul cu piesa „We Are One (Ole Ola)“ FOTO Wire Photos/Reuters

Michael Jackson readus la viaţă sub forma unei holograme, Miley Cyrus într-o ipostază şocant de decentă, multe premii şi artişti de top, acestea sunt coordonatele Premiilor Billboard 2014, desfăşurate duminică seară, în Las Vegas.

Printre premianţi s-au numărat Katy Perry, Lorde, Eminem, Miley Cyrus şi rockerii de la Imagine Dragons, însă marele câştigător a fost Justin Timberlake, care a plecat acasă cu nu mai puţin de şapte premii, printre care Cel mai bun artist al anului şi Cel mai bun artist-Top Billboard 200.

Artişti internaţionali de top au luat cu asalt Las Vegas-ul pentru decernarea premiilor Billboard 2014, iar surprizele s-au ţinut în lanţ: Cel mai mai spectaculos moment al serii a fost, cu siguranţă, apariţia lui Michael Jackson. Acesta a fost readus la viaţă pe scenă prin intermediul unei holograme care a interpretat piesa „Slave to the Rythm“. Alături de holograma lui Jackson (foto), pe scena au urcat 16 dansatori şi o trupă formată din cinci muzicieni. În jachetă aurie, tricou alb şi pantaloni roşii, M.J. a dansat şi a cântat într-un decor inspirat de coperta albumului său din 1991, „Dangerous“.  Producătorul Larry Klein a declarat pentru billboard.com că, atunci când punea la punct acest moment artistic, membrii echiupei sale căutau o metodă de a-l „reînvia“ pe Michael Jackson.

michael jackson holograma foto captura video

Deşi nu a putut fi prezentă în Las Vegas duminică seară, Miley Cyrus, aflată în plin turneu European, şi-a făcut totuşi „apariţia“ la gală.  Organizatorii au difuzat un clip în care artista cântă împreună cu Wayne Coyne, liderul trupei Flaming Lips, cover după piesa „Lucy In The Sky With Diamonds“ a celor de la The Beatles.

Lorde, tânăra artistă de 17 ani din Noua Zeelandă, a fost flatată de introducerea pe care i-a făcut-o  idolul său, Nicky Minaj înainte de a interpreta piesa „Tennis Court“. 

Minaj a strigat din răsputeri numele Lorde şi a spus că piesa „Royals“ este „un cântec grozav“. Lorde i-a mulţumit pintr-un mesaj postat pe contul său personal de Twitter: „ Mulţumesc pentru introducerea făcută, Nicky Minaj. Am fost mai mult decât onorată!“, a scris ea.

Fanii au comparat ţinuta artistei, câştigătoare a două premii Billboard, cu cea purtată de obicei de personajul John Snow din „Urzeala tronurilor“.

Prima apariţie televizată a lui Lorde din 2014 a fost la gala Billboard FOTO Wire/Reuters

lorede foto Rueters

Starurile din serialul „Shark Tank“, Mark Cuban şi Kevin O'Learyv, care au urcat împreună pe scenă pentru a-i introduce pe cei de la Florida Gerogia Line, au profitat de ocazie şi s-au amuzat pe seama scenelor de luptă din lift dintre Jay-Z şi Solange Knowles de la Gala Met Ball de săptămâna trecută.

Katty Perry a adus pe scenă o coroană gingantică de prinţesă, a luat din public un fan entuziasmat şi l-a urcat pe tron pentru ca mai apoi „să-şi ia zborul“, agăţată de un buchet de baloane. Katy a interpretat piesa „Birthday“, îmbrăcată într-un costum mulat şi foarte colorat, asortat cu părul vopsit verde-neon, şi a plecat acasă cu două premii Billboard.

Show-ul, prezentat de Ludacris, a fost deschis Jennifer Lopez şi Pit Bull care au recitat imnul Cupei Mondiale 2014, „We Are One (Ole Ola)“. Gala Billboard 2014 a fost încheiată tot de Jennifer Lopez cu piesa „First Love“.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite