Formaţia Rage Against The Machine a anunţat că anulează concertele din turneul european

0
0
Foto Getty Images (arhivă)
Foto Getty Images (arhivă)

Formaţia Rage Against The Machine a anunţat că anulează concertele din august şi septembrie din cauza stării de sănătate a solistului Zack de la Rocha.

 „Cu multă tristeţe vă anunţăm această anulare”: Rage Against The Machine a scris pe contul de Instagram că este nevoită să anuleze aceste concerte prevăzute, în august şi septembrie, în Marea Britanie şi în Europa. 

 „Din motive medicale, Zack de la Rocha a fost sfătuit să nu continue turneul nostru britanic şi european prevăzut în august şi septembrie”, se arată în comunicatul publicat pe reţeaua de socializare. 

„Rage Against The Machine trebuia să încheie seria sa de concerte la Madison Square Garden pe 11, 12 şi 14 august, apoi Zack se întorcea acasă pentru a se odihni. Zborurile, călătoriile şi programul strict al [turului] îl împiedică să îşi revină complet”. 

„Ne pare rău pentru fanii noştri care au aşteptat de ani să ne vadă”, a concluzionat comunicatul, precizând că este posibil ca spectatorii să-şi primească banii pe bilete. 

Două premii Grammy şi şapte nominalizări

Turneul formaţiei se va relua în februarie 2023, dar în Statele Unite.  Rage Against the Machine, cunoscută pentru puternicele mesaje sociale, a fost fondată în 1991, în Los Angeles. A lansat patru albume de studio, certificate cu platină şi a fost recompensată cu două premii Grammy din şapte nominalizări. Grupul a activat între anii 1991 şi 2000 şi 2007 şi 2011.

În timpul pauzei, liderul Zack de la Rocha a urmat o carieră solo. Cel mai recent album lansat de el datează din 2016. Ceilalţi trei membri ai grupului - chitaristul Tom Morello, bateristul Brad Wilk şi basistul Tim Commerford - au format, împreună cu Chuck D de la Public Enemy şi cu B-Real de la Cypress Hill, grupul Prophets of Rage.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Viteza şi direcţia vântului pot face diferenţa în cazul unui accident nuclear în Ucraina

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Zelenski, supărat pe oficialii săi: „Este iresponsabil să divulgi informaţii despre planurile noastre pentru titluri zgomotoase“

Mai multe - Muzică

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite