Eurovision 2015. Conchita Wurst va cânta cu tenorul Placido Domingo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eurovisionul i-a adus vizibilitate şi multe proiecte interesante Conchitei Wurst, care acum poate bifa în palmares încă o reuşită: o colaborare cu celebrul tenor Placido Domingo.

Câştigătoarea Eurovision 2014 va cânta în duet cu Placido Domingo la Opera din Viena, pe 17 mai, cu două zile înainte de debutul concursului din acest an. Cei doi vor urca pe scena Operei din Viena în cadrul unui eveniment ce va aduna artişti din diverse genuri. Show-ul se va desfăşura sub solganul Eurovision 2015: Building Bridges (construim punţi – n.r.).

La eveniment vor mai participa Orchestra Filarmonicii din Viena precum şi unii dintre concurenţii de la Eurovision 2015.

Concursul Eurovision 2015 se va desfăşura, în 2015, la Wiener Stadthalle din Viena, pe 19, 21 şi 23 mai. Austria este ţara organizatoare în acest an după ce Conchita Wurst a câştigat competiţia din 2014, cu piesa „Rise Like a Phoenix“.

România va participa în prima semifinală a concursului, pe 19 mai, alături de Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Republica Moldova, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Georgia şi Ungaria.Wiener Stadthalle.

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite