Duo-ul 2 Gents, format din artiştii Doru Todoruţ şi Ciprian Rogojan, concert caritabil la Teatrul Naţional de Operetă:  cât costă şi de unde se pot cumpăra bilete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Rogojan şi Doru Todoruţ formează duo-ul 2 Gents
Ciprian Rogojan şi Doru Todoruţ formează duo-ul 2 Gents

Duo-ul 2 Gents organizează duminică, 21 aprilie 2019, de la ora 19:00, la Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian“, concertul caritabil „Symphony For Life - Timp pentru Viaţă“ în beneficiul Fundaţiei HOSPICE Casa Speranţei.

O parte din fondurile încasate vor fi donate pentru îngrijirea unor copii şi adulţi care trăiesc cu o boală incurabilă.

Acest concert din Duminica Floriilor este primul concert în România susţinut de 2 Gents, un proiect muzical premium, fondat în anul 2018 de doi cunoscuţi artişti români: Ciprian Rogojan , fondator al proiectului 2 Vibes Symphony şi fondator al formaţiei Sistem, şi Doru Todoruţ, solistul trupei DeepCentral. 

Biletele se pot cumpăra exclusiv online, aici. S-au pus în vânzare două categorii de bilete: 80 lei/bilet (rândurile 1-4) şi de 60 lei (rândurile 5-19). 

Pe lângă membrii fondatori, acest proiect va aduce pe scenă şi alţi invitaţi: soprana Irina Baianţ, tenorul George Ionuţ Vîrban, Orchestra şi baletul Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian“, concertul fiind dirijat de maestrul Constantin Adrian Grigore.

2 Gents este un proiect muzical versatil, cu un repertoriu care include melodii reprezentative din diverse genuri muzicale şi din diferite perioade de timp, reorchestrate într-o manieră simfonică accesibilă. 

Prin această abordare, proiectul urmăreşte atragerea unui public numeros care nu este familiarizat cu muzica cultă, dar care poate participa la experienţe sonore noi, altele decât cele oferite de posturile de radio şi televiziunile comerciale.

Cumpărând un bilet la concertul din 21 aprilie, dăruieşti TIMP pentru VIAŢĂ copiilor şi adulţilor care înfruntă un diagnostic incurabil şi se află în îngrijirea fundaţiei HOSPICE Casa Speranţei. În cei 27 de ani de existenţă, HOSPICE a adus alinare şi speranţă pentru peste 30.000 de copii şi adulţi cu boli incurabile, cât şi familiilor acestora.

2 gents

HOSPICE Casa Speranţei, organizaţie non-profit înfiinţată în 1992 la Braşov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România şi este cea mai mare fundaţie din ţară care oferă gratuit servicii integrate specializate si  gratuite, de acest tip. 

 

Organizaţia are două spitale cu servicii integrate, în Braşov şi Bucureşti, echipe mobile în patru oraşe – Bucureşti, Braşov, Făgăraş şi Zărneşti, şase sedii destinate oferirii de îngrijire paliativă şi educaţie şi peste 100 de paturi pentru internare şi activităţi adiacente, destinate îngrijirii persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. 

 

În 2019, HOSPICE  va inaugura centrul socio-medical de la Adunaţii Copăceni, primul din România destinat exclusiv copiilor cu boli incurabile. Hospice a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii şi unităţi proprii pentru internare, la domiciliul pacienţilor şi în spitalele partenere. 

 

HOSPICE este Centru de Excelenţă şi model pentru îngrijire paliativă şi educaţie pentru Europa şi Asia (din 2001) şi Centru de Excelenţă în nursing în domeniul îngrijirilor paliative în Europa Centrală şi de Est (din 2014).

 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite