Duet inedit: Barbra Streisand - Elvis Presley, pe cel mai nou album al artistei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Barbra
Streisand va lansa pe 12 septembrie un album muzical cu 12 piese,
intitulat „Partners“ FOTO Reuters
Barbra Streisand va lansa pe 12 septembrie un album muzical cu 12 piese, intitulat „Partners“ FOTO Reuters

Cântăreaţa americană Barbra Streisand va lansa în septembrie un album de duete, unul dintre cântece fiind interpretat împreună cu Elvis Presley, graţie tehnologiilor moderne.

Barbra Streisand va lansa pe 12 septembrie un album muzical cu 12 piese, intitulat „Partners“. Toate melodiile sunt interpretate în duet, alături de cântăreţi ca Stevie Wonder, Lionel Richie, Andrea Bocelli, Michael Bublé, John Mayer, John Legend, Blake Shelton, Babyface, Josh Groban şi Jason Gould.

Dar cel mai aşteptat cântec este „Love me tender“, pe care artista în vârstă de 72 de ani îl interpretează, graţie tehnologiilor moderne, alături de „regele rock’n’roll-lui“ Elvis Presley, cel care a compus celebra piesă, potrivit dailymail.co.uk

„Ce grup extraordinar de oameni talentaţi!“, a scris Streisand, luni, pe pagina sa de pe platforma online Instagram, când a făcut publică informaţia. Cântăreaţa a publicat şi o fotografie cu coperta noului album, cu un portret al ei, alături de cuvintele „Streisand, Partners“ şi o listă cu artiştii cu care a colaborat.

Barbra Streisand şi Elvis Presley nu au lucrat niciodată împreună, deşi artista a dorit ca Presley să joace alături de ea în filmul „S-a născut o stea“, din 1976, rolul revenindu-i în cele din urmă lui Kris Kristofferson. Potrivit zvonurilor din acea perioadă, Presley, care a murit la un an după lansarea filmului, ar fi vrut să lucreze cu Streisand, dar managerul său ar fi cerut prea mulţi bani, iar producătorii ar fi fost nevoiţi să aleagă pe altcineva.

De-a lungul carierei sale impresionante, Barbra Streisand a câştigat toate premiile importante decernate de industria de divertisment americană - Oscar, Tony, Emmy, Grammy, Directors Guild of America Award, Globul de Aur, National Medal of the Arts şi Peabody -, pentru prestaţiile ei din muzică, cinematografie, teatru şi televiziune. Barbra Streisand este singurul artist din lume ale cărui albume au ajuns pe prima poziţie în topurile muzicale americane în cinci decenii consecutive. Cântăreaţa a câştigat opt premii Grammy şi a vândut peste 71,5 milioane de discuri.

Barbra Streisand

Coperta viitorului album semnat Barbara Streisand

Barbra Streisand, în vârstă de 72 de ani, a câştigat două premii Oscar - unul pentru cea mai bună actriţă, graţie rolului din filmul „Funny Girl“ (1968), iar cel de-al doilea pentru cel mai bun cântec original, „Evergreen“, extras de pe coloana sonoră a filmului „S-a născut o stea/A Star Is Born“ (1977), în care a jucat rolul principal.

Barbra Streisand a primit alte câteva nominalizări la Oscaruri, inclusiv la categoria „cea mai bună actriţă“, pentru rolul din „Cei mai frumoşi ani/The Way We Were“, şi în calitate de producătoare a filmului nominalizat „Prinţul mareelor/The Prince of Tides“.

Născut pe 8 ianuarie 1935, la Tupelo, în Mississippi, Elvis Presley a intrat în legendă drept cântăreţul sărac care a reuşit în industria muzicală, albul care cânta ca un negru, sex-simbolul anilor ’50 şi rebelul patriot. Elvis Presley a murit în reşedinţa sa din Memphis - Graceland -, pe 16 august 1977, la vârsta de 42 de ani, în urma unui stop cardiac cauzat de o supradoză de medicamente.

Elvis Presley a vândut un număr impresionant de albume, aproape un miliard. De asemenea, el a jucat în aproximativ 30 de filme.

MuzicăPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite