Două categorii de bilete epuizate pentru spectacolul Corului Armatei Roşii de la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacolul susţinut de Corul Armatei Roşii la Bucureşti, pe 22 şi 23 septembrie, a atras atenţia fanilor care au epuizat deja biletele de la două categorii. Pe lângă cele două show-uri de la Bucureşti, corul concertează şi la Cluj-Napoca pe 21 septembrie.

Pe 21 septembrie, membrii Corului Armatei Roşii vor încânta audienţa din Romania, în premieră, pe scena Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, urmând ca în zilele de 22-23 septembrie să cucerească publicul de la Sala Palatului din Bucureşti cu alte două reprezentaţii ale celui mai bine cotat spectacol de muzica şi dans din lume.

Pe lângă dansurile specifice şi costumele deosebit de frumoase, cei peste 100 de membri ai celebrului ansamblu, sub bagheta dirijorului Viktor Eliseev, vor aborda un repertoriu complex, pornind de la muzica tradiţională rusă, muzica sacră, arii de operă şi muzică populară, cum ar fi compoziţiile „Katiusha“, „Kalinka“, „Kernina“, „Nesum Dorma“ sau „Ave Maria“, şi ajungând până la preluările melodiilor de succes, „Lucky“ (Daft Punk), „Happy“ (Pharrell Williams), „Sex bomb“ (Tom Johnes), intepretate într-o manieră plină de originalitate.

Iubitorii de spectacole care nu şi-au achizitionat bilete pentru acest eveniment cultural de amploare au motive să se grabească, numărul locurilor disponibile scăzând zilnic. Două categorii de bilete pentru reprezentaţia din data de 23 septembrie, sunt deja sold out, alte două fiind foarte aproape de epuizare.

image

Biletele VIP pentru spectacolul The Red Army Choir, ce va avea loc pe 23 septembrie la Sala Palatului, s-au epuizat în totalitate, cea de-a doua categorie sold-out fiind cea de 65 de lei. Următoarele două tipuri de bilete căutate de public sunt cele alocate categoriilor I - 200 lei şi II -140 lei.

Pe lângă acestea, publicul mai poate opta pentru biletele spectacolelor programate pe 21 septembrie la Sala Polivalentă din Cluj şi 22 septembrie la Sala Palatului din Capitală, încă disponibile la toate categoriile de preţ.

Preţurile pentru spectacolul de la Sala Polivalentă Cluj-Napoca sunt:

VIP - 200 lei, categoria I - 160 lei, categoria II - 100 lei, categoria III - 75 lei, categoria IV - 65 lei şi categoria V - 45 lei.

Pentru reprezentaţiilor de la Sala Palatului din Bucureşti, preţurile sunt următoarele:

VIP - 300 lei, categoria I - 200 lei, categoria II - 140 lei, categoria III - 90 lei, categoria IV - 65 lei.

Biletele se pot procura de la casa de bilete a Sălii Palatului, Librăria Mihai Eminescu, din reţeaua agenţiilor Eurolines şi TUI TRAVELCENTER, de la agenţia Teatrului Naţional Cluj, la stand-ul Ticketnet din galeria comercială CORA Cluj-Napoca, din reţeaua magazinelor Diverta, precum şi online prin www.ticketnet.ro , www.myticket.ro , www.bilet.ro , www.vreaubilet.ro, www.bilete.ro, şi www.biletmaster.ro.

image
Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite