Delia are valoare, cere preţul cel mai mare: cel mai „ieftin“ bilet la noul concert costă 490 de lei. Cum explică artista cifra uriaşă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Delia propune un show unic în perioada sărbătorilor, cu preţuri pe măsură FOTO Miluţă Flueraş
Delia propune un show unic în perioada sărbătorilor, cu preţuri pe măsură FOTO Miluţă Flueraş

Delia va concerta alături de big bandul condus de George Natsis, pe 5 decembrie, de la ora 19:00, la Teatrul Naţional Bucureşti, informează reprezentanţii artistei. Preţurile biletelor, pentru concertul intitulat „Delia’s Winter Wonderland“, încep de la suma de 490 de lei.

Delia, cu 30 de instrumentişi la TNB 

Delia a devenit în ultimii ani cea mai iubită artistă din România. Cu piese mereu pe primele locuri în topuri, peste 200 de milioane de vizualizări pe YouTube adunate doar în ultimii doi ani, multe concerte sold out şi jurată în „X Factor“ şi „iUmor“, artista vine cu un show excepţional şi totodată exclusivist pe 5 decembrie, ora 19:00, la Teatrul Naţional Bucureşti : „Delia’s Winter Wonderland“.

5 decembrie va fi ziua în care îţi vei da seama că sărbătorile de iarnă nu trebuie să fie un clişeu. „Delia’s Winter Wonderland“ nu este un simplu concert, ci experienţa muzicală a iernii! Totul începe încă de la intrarea spectaculoasă a Teatrului Naţional din Bucureşti unde publicul este invitat la cocktails şi entrées şi se termină cu un after party  high-class la Nuba - unul dintre cele mai exclusiviste lounge bar locuri din oraş. Pe scenă, Delia va fi acompaniată de peste 30 de instrumentişti profesionişti conduşi de către maestrul George Natsis, iar acesta va fi primul concert alături de o big band orchestra din carieră artistei. 

Un spectacol unic, care depăşeşte clişeul concertelor de iarnă 

Unic în momentul de faţă ca şi concept de sărbători, „Delia’s Winter Wonderland“ vine că o alternativă modernă şi high-tech la tot ce s-a mai văzut până în momentul de faţă în România. Pe lângă muzica adusă la nivel de artă, concertul beneficiază de cele mai inedite elemente de grafică, proiecţii de ultima generaţie, scenografie grandioasă, costume excepţionale create special pentru acest eveniment şi machiaje desprinse din regate îngheţate  - totul atent selecţionat, întocmai ca şi complexitatea structurală a unui fulg de nea.

Delia’s Winter Wonderland vine cu un iz de strălucire, alături de tehnologie, dar mai ales note muzicale. Construim o seară exclusivistă la Teatrul Naţional Bucureşti, drept pentru care show-ul iernii va fi disponibil pentru un număr restrâns de câteva sute de norocoşi, căci ne dorim ca experienţa ta să fie una excepţională, anunţă reprezentanţii artistei.

Accesul la after party este permis doar persoanelor cu vârste de peste 18 ani. Biletele pentru acest concert au fost puse în vânzare, prin reţeaua Eventim, şi costă 490 şi 690 de lei. 

De ce biletele atât de scumpe 

Pe de altă parte, fanii de pe Facebook ai Deliei s-au arătat contrariaţi de preţurile mari, comparând acest concert cu cel susţinut de Rihanna în România, cel puţin la nivelul biletelor. Artista a explicat unuia dintre fani de ce biletele costă atâr, într-un comentariu pe pagina de Facebook: „La Rihanna intrau 70.000 de oameni. La TNB intra 700. Punct! Sala mică, chiria mare, plus set-up foarte, foarte scump! E o investiţie fără profit! E vorba de o experienţă complexă, nu doar un simplu spectacol. Luxury food and drinks (n.r. - mâncare şi băutură de lux), inainte şi după show, after party în Nuba, cadouri şi multe surprize! Un spectacol accesibil e cel de la Sala Palatului, din luna martie“. 

delia concert tnb
Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite