Concertul lui Salvatore Adamo a fost amânat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Salvatore Adamo
Salvatore Adamo

Salvatore Adamo urma să concerteze la Sala Palatului din Bucureşti duminică, 18 decembrie. Din păcate, acest concert nu va mai avea loc la data stabilită, din cauza unor probleme de ordin tehnic.

BodyOrganizatorii evenimentului se află în discuţii cu managementul artistului pentru reprogramarea concertului, însă, până la confirmarea unei noi date, persoanele care deja au achiziţionat bilete pentru concertul de la Bucuresti au la dispozitie două variante: pot alege să primească banii înapoi sau le pot schimba cu bilete la alte evenimente organizate de Project Events, cum ar fi concertul lui Andrea Bocelli din 25 mai de la Romexpo sau baletul pe gheaţă „Lacul Lebedelor“ în interpretarea The Imperial Ice Stars ce va avea loc la Sala Palatului pe 2 februarie sau la reprezentaţia din Constanţa din 6 februarie.

Cei care aleg să primească banii înapoi trebuie să meargă la punctul de vânzare de la care s-a achiziţionat biletul. Persoanele care au achiziţionat bilete prin intermediul site-ului www.bilete.ro sau prin intermediul oficiilor Poştei Române sunt rugate să se adreseze la numărul de telefon 021.311.93.23 sau  la office@bilete.ro. Perioada în care se pot recupera banii este 17 decembrie 2012 – 17 februarie 2013.

Cei care aleg să schimbe biletul pentru concertul Salvatore Adamo cu un alt bilet trebuie să meargă la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center şi să prezinte biletul intact şi valid. Vor primi în schimb un bilet la evenimentul ales, la o categorie de bilete similară.
 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite