Articol publicitar

Chris Norman, Smokie, va sustine un concert de senzație La Sala Palatului din Bucuresti, pe 6 noiembrie

0
Publicat:

Chris Norman, Smokie, va urca pe scena de la Sala Palatului din Capitală, pe data de 6 noiembrie. În deschiderea concertului, prezentat de Dan Negru, vor fi prezente și nume mari din industria muzicală românească.

Chris Norman va concerta la Sala Palatului FOTO Profimedia
Chris Norman va concerta la Sala Palatului FOTO Profimedia

Chris Norman revine în România, după ce a susținut un concert la Cluj, în primăvara acestui an. La spectacol au luat parte peste 7.000 de oameni, veniți din toate colțurile lumii. BT Arena s-a dovedit a fi neîncăpătoare, la vremea respectivă.

Un spectacol de zile mari este așteptat și pe data de 6 noiembrie, un show de neratat, 100% live. 

Dan Negru s-a arătat nerăbdător

Regele audientelor, Dan Negru, așteaptă cu nerăbdare concertul, prilej cu care îi va întâlni pe idolii generației sale.

„Ce bucurie mai mare decât să ajungi să-ți prezinți idolii generației cu care ai crescut. Așa sunt eu cu Chris Norman. Abia aștept concertul din 6 noiembrie de la Sala Palatului”, a spus îndrăgitul prezentator TV.

Afis Chris Norman Sala Palatului jpg

Organizatorii spun că biletele sunt aproape sold out.

„Ne bucuram că am reușit, împreună cu nume mari ale muzicii românești și internaționale, să realizăm acest spectacol grandios. Publicul își dorește asemenea show-uri, așa că așteptăm, cu drag, și bucureștenii la al doilea concert 100% live cu Chris Norman (Smokie) la Sala Palatului, pe 6 noiembrie 2023. Biletele deja se vând foarte bine, probabil că vom declara, în curând, sold out pentru acest eveniment”, susține organizatorul evenimentului, Radu Groza. 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite