Câştigători Media Music Awards 2015: Delia şi Smiley, cei mai premiaţi artişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câştigători Media Music Awards 2015. Delia şi Smiley au fost cei mai premiaţi artişti la Gala Media Music Awards 2015 - recompensaţi cu şapte şi, respectiv, cinci trofee -, desfăşurată joi seară, 3 septembrie, în Piaţa Mare din Sibiu.

Cea de-a patra ediţie a galei Media Music Awards a fost dominată de Delia şi Kaira, care s-au impus la şase categorii de premii cu hitul „Pe Aripi de Vânt“. Piesa a fost recompensată cu trofeele pentru Best Feautering (Cea mai bună colaborare), Best Youtube (Piesa cu cele mai multe vizualizări pe Youtube în ultimul an pentru o melodie românească – peste 25 de milioane), Best Pop (Melodia care a stagnat cel mai mult în topuri – 18 săptămâni), Media Forest Awardsşi Best Video (Cel mai bun videoclip). De asemenea, Delia a fost numită Best Female Artist (Cel mai bun artist feminin). Cântăreaţa a primit în total un număr record de şapte premii.

Smiley s-a bucurat şi el de un succes enorm cu piesa „Oarecare“, premiată cu cinci trofee, la categoriile Fastest Climber (Piesa care a urcat cel mai repede pe prima poziţie în topuri, Best Male Act (Cel mai bun artist masculin), Cea mai difuzată melodie a verii, Kiss Award şi MTV Award.

Andra s-a impus la două categorii, fiind recompensată cu trofeele Most Wanted (Cel mai votat artist) şi Fans Like Award (Cel mai iubit artist) - una din puţinele categorii unde câştigătorul este ales în urma votului publicului, în timp ce restul trofeelor Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din perioada 1 septembrie 2014 – 30 august 2015.

Kazibo a fost numit Cel mai bun producător, LarissCel mai bun artist debutantDan Bittman a avut Cea mai bună piesă rock („Şi îngerii au demonii lor“), casa de discuri Cat Music a primit trofeul Best Label, Andreea Bălan o obţinut premiul pentru Best Show (Cel mai bun show), iar trupa Voltaj a fost desemnată Best Group (Cel mai bun grup muzical).

Lista Completă a câştigătorilor Media Music Awards 2015

Best Song – Pe aripi de vânt (Delia feat. Kaira)

Best Female – Delia

Best Male – Smiley

Best Featuring – Delia feat. Kaira – Pe aripi de vânt

Best Producer – Kazibo

Fastest Climber – Smiley

Best Video - Delia feat. Kaira – Pe aripi de vânt

Best New Artist – Lariss

Fans Like Award – Andra

Media Forest Award – Delia feat. Kaira – Pe aripi de vânt

Most Wanted Artist – Andra

Best Pop - Delia feat. Kaira – Pe aripi de vant

Best Rock – Dan Bitman - Şi îngerii au demonii lor

MTV Award – Smiley

Coca Cola Award – Smiley

Kiss Award – Smiley

Best Show – Andreea Bălan

Best Dance – Inna – Diggy Down (feat. Marian Hill)

Best Group – Voltaj

Best label – Cat Music

Best fan – Răzvan Paltin

Best Youtube: Delia feat. Kaira – Pe aripi de vânt

Pe scenă au urcat Otillia, Feli, Jo şi Randi, Uddi şi Nadir, Maxim, Ami, Raluk, Nicole Cherry, Dj Sava, Lora, Larris, bere Gratis, Sore, Nicoleta Nucă, Fly Project, Puya, Vescan, Alina Eremia, Mircea Eremia, Doddy, Mellina, What’s Up, Andreea Bălan, Lidia Bubble, Akcent, Corina, Elena Gheorghe, Alex Velea, Naguale, Shift, Voltaj, Holograf, Smiley, Delia şi Kaira, care au întreţinut atmosfera pe  durata celor aproape cinici ore de sepctacol.

Gala Media Music Awards 2015 s-a defăşurat în faţa a peste 40.000 de spectatori şi a fost prezentată de Pavel Bartoş.

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din ultimul an. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifică şi monitorizează în timp real apariţiile radio si TV. Prin urmare, premiile Media Music Awards reflectă succesul real al artiştilor români, îi premiază pe cei mai iubiţi de public şi piesele cele mai apreciate, cu cele mai multe difuzări media şi vizualizări pe internet.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite