Beyoncé plănuieşte un recital-surpriză pentru gala MTV VMA 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beyoncé a primit cele mai multe nominalizări - 11 - la ediţia din acest
an a MTV VMA FOTO GettyImages/Guliver
Beyoncé a primit cele mai multe nominalizări - 11 - la ediţia din acest an a MTV VMA FOTO GettyImages/Guliver

Cântăreaţa Beyoncé ar plănui un recital-surpriză pentru gala MTV Video Music Awards 2016, care va avea loc, duminică seara, în New York, informează site-ul nme.com, citat de News.ro.

Beyoncé a primit cele mai multe nominalizări - 11 - la ediţia din acest an a evenimentului, pentru cel mai recent album de studio al său, intitulat „Lemonade“.

Cântăreaţa nu a anunţat, însă, că va cânta. Totuşi, „LA Times“ a transmis că Beyoncé a participat la repetiţii secrete, iar Billboard a scris că o sursă anonimă a spus că artista va susţine o reprezentaţie.

Cântăreaţa Rihanna va primi Michael Jackson Video Vanguard Award - echivalentul premiului pentru întreaga carieră - şi va urca pe scenă pentru a susţine un microrecital. Câştigătorii acestui premiu în ediţiile trecute ale evenimentului, între care se numără Beyoncé şi Justin Timberlake, au susţinut recitaluri de până la 15 minute.

Între timp, rapperul Kanye West ar fi primit patru minute pentru a face orice vrea în timpul galei.

Între artiştii confirmaţi care vor susţine recitaluri în timpul galei MTV Video Music Awards 2016 se numără Britney Spears, Future, Ariana Grande şi Nicki Minaj, Nick Jonas cu Ty Dolla $ign şi The Chainsmokers cu Halsey.

Kardashian West, Jaden Smith, Rita Ora, Diddy şi Alicia Keys se vor număra printre cei care vor înmâna premiile.

MTV Video Music Awards va avea loc în 28 august, de la ora 21.00 (ora locală), în Madison Square Garden din New York. Gala va fi transmisă live de postul de televiziune.

Beyoncé Knowles, născută în 4 septembrie 1981, este o cântăreaţă americană de pop şi R&B, devenită celebră în calitate de solistă principală a grupului feminin Destiny's Child, ale cărui discuri s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial. După destrămarea acestui grup, artista americană s-a lansat într-o carieră solo de mare succes, pe parcursul căreia a lansat cinci albume de studio, care s-au vândut în peste 100 de milioane de copii. Artista americană a câştigat numeroase trofee, inclusiv 20 de premii Grammy. 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite