Asociaţiile Medici pentru România şi Jojo, alături de Fundaţia Silvestri, au strâns peste 150 mii lei pentru copiii ucraineni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Asociaţia Medici pentru România

Asociaţia Medici pentru România, Asociaţia Jojo şi Fundaţia Silvestri - cu sprijinul sponsorilor şi donatorilor individuali au reuşit să strângă peste 150.000 de lei (aproximativ 30.000 de euro) în doar 3 zile.

Concertul caritabil dedicat copiilor orfani, victime ale războiului din Ucraina a umplut, sâmbătă seara, sala de 180 de locuri a ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti.

„Fondurile vor ajunge integral către două centre din Bihor şi Ilfov, care găzduiesc copii orfani şi familii pe care războiul i-a alungat din Ucraina. Aceste centre îşi dedică timpul şi resursele ca acestor copii să le fie mai bine, după trauma pe care au suferit din cauza războiului. Ne bucurăm că îi putem ajuta, lucru care nu ar fi fost posibil fără toţi cei care s-au implicat în acest concert”, a spus Alexandru Costache, Preşedinte Medici pentru România.

„Într-un loc încărcat de istorie, în inima Bucureştiului, am răspuns cu Porumbescu şi Chopin la răul şi dramele care ne înconjoară. Solidari cu vecinii ucraineni, care luptă cu Stinger şi Javelin în războiul absurd din ţara lor. A fost modul nostru de a spune „Slava Ukraini” şi de a arăta că există miracole. Mă înclin şi le mulţumesc celor care au făcut posibil acest concert extraordinari, organizat în doar câteva zile: artişti de renume mondial, companii de top din România şi oameni iubitori de frumos. Vom continua să strângem fonduri pentru aceşti copii şi să facem tot ce este nevoie pentru a ne arăta solidaritatea”, declară Sebastian Burduja, co-fondator al Asociaţiei Jojo.

Invitaţi să interpreteze pe scena ARCUB au fost artişti cu renume mondial - Sînziana Mircea, Remus Azoiţei, Laura Tătulescu, Kristofer Lundin, Raisa Mihai, un grup de artişti din corul Filarmonicii George Enescu dirijat de Ion Iosif Prunner şi un elev laureat al colegiului Colegiul Naţional de Muzică George Enescu.

Evenimentul a avut ca sponsori BCR, Bursa de Valori Bucureşti, Medtronic, Eximbank, Cricova, Domino's Pizza, P3 Logistic Parks, D&P Perfumes, OEB şi ca parteneri media TVR, Adevărul, Gândul, Q Magazine.

Vezi galeria foto AICI 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite