Alina Eremia îşi transformă câinele într-un NFT în Metaverse

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Eremia - câine NFT

Alina Eremia este primul artist din România care experimentează Metaversul. Cântăreaţa a acceptat propunerea celor de la MetaPupsClub de a-şi transforma animalul de companie într-o operă de artă digitală unică – NFT.

Începând din 1 aprilie, King va fi un meta pup într-o colecţie exclusivistă creată de artişti, antreprenori şi dezvoltatori din New York şi Paris. 

„Când am aflat de proiectul MetaPupsClub, a venit foarte natural ideea să-l tranform pe King în NFT, primul meu NFT. Urmăream de ceva timp piaţa de crypto şi cochetam cu ideea de NFT, aşa că a fost sincronizarea perfectă. Este o colecţie limitată, de 5555 de NFT-uri, iar o parte din încasări vor fi donate către adaposturi de căţei. Fiecare deţinător de MetaPup va intra automat într-un concurs cu premii super atractive. De ce este bine să fii printre cei care cumpără cele 5555 de NFT-uri de pe MetaPupsClub? Pentru că valoarea NFT-ului va creşte exponenţial. S-ar putea să fie cea mai bună investiţie pe care ai făcut-o”, a spus Alina Eremia. 

În Metaverse, animalele de companie din această colecţie vor putea fi personalizate, accesorizate, hrănite, antrenate şi plimbate într-un Meta Park. Deţinătorii acestora vor putea să atingă mai multe niveluri, ca într-un joc, iar fiecare interacţiune le va oferi experienţă şi şansa de a câştiga mai multe de recompense. 

Alina Eremia este una dintre cele mai iubite şi urmărite cântăreţe din România, piesele ei au peste 480 de milioane de vizualizări pe Youtube, muzica ei fiind mereu în Trending. A scris istorie în industria muzicală româneasă, single-ul „Noi” a intrat în topul celor mai difuzate videoclipuri înainte de a fi lansat oficial. E unul dintre cei mai virali artisti din ţara noastră cu o comunitate online de peste 5 milioane de fani. 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite