Alexandra Stan a susţinut un concert în Canada, dedicat femeilor abuzate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandra Stan se află în plin turneu de promovare a albumului „Mami“, iar sâmbătă a susţinut un concert in Calgary, Canada, la un eveniment caritabil dedicat femeilor abuzate, ea însăşi fiind  victima violenţei domestice în 2013, când a fost desfigurată de managerul şi iubitul ei de atunci Marcel Prodan.

Evenimentul din The Palace Theatre a avut parte de speech-uri motivaţionale ţinute de femei de afaceri renumite în Canada, de o prezentare de modă cu motive maramureşene a designer-ului român Lorand Coza, fiind încheiat de concertul Alexandrei Stan, care spune despre experienta din Canada: „M-am bucurat mult că m-au ales pe mine, mai ales că ştiu prin ce stări au trecut femeile, cât de mult contează sprijinul celor din jur şi cât de important este să vorbeşti despre asta. M-am simţit tare bine lângă atât de multe femei puternice, fiind totodată şi primul meu concert în Calgary“. 

„No More Movement“ a fost organizat de baimăreanul Eduard Soponar (23 de ani), care are agenţie de modele în Calgary, numită Monica Model Management. Ideea acestui eveniment i-a venit lui Eduard în urma unei situaţii de abuz prin care a trecut sora lui la un casting de modeling. 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite