Un băieţel de şapte ani, fan al seriei „Războiul Stelelor“, i-a trimis lui George Lucas o scrisoare neaşteptată la care a primit un răspuns pe măsură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Colin Gilpatric (7 ani) l-a rugat pe George Lucas, creatorul francizei „Star Wars/Războiul Stelelor“, să îl lase să devină un luptător Jedi chiar dacă se va căsători. Imediat, acesta a primit răspuns de la compania Lucasfilm prin care i s-a permis să se căsătorească.

Un fan al francizei „Star Wars/Războiul Stelelor“ a avut parte de o dilemă atunci când a privit în viitor. Acesta vrea să se facă Jedi, dar, în acelaşi timp, simte că la un moment dat ar trebui să se căsătorească, motiv pentru care nu ştie cu siguranţă dacă va fi acceptat în ordinul luptătorilor.

Astfel, Colin Gilpatric (7 ani) şi mama lui, Peggy, i-au trimis o scrisoare lui George Lucas, creatorul francizei „Star Wars“, în care îi cere să le permită luptătorilor Jedi să se poată căsători. Iar solicitarea micului Colin nu a rămas fără răspuns, compania Lucasfilm trimiţându-i o scrisoare şi mai multe daruri cu însemnele „Star Wars“.

„Dragă George Lucas, nu îmi place faptul că un Jedi nu se poate căsători. Vreau să mă căsătoresc fără să devin un Sith. Te rog, schimbă regula. P.S. Vreau să vin să vizitez Skywalker Ranch, te rog. Cu dragoste, Colin“, a scris fanul în vârstă de şapte ani. La scurt timp, echipa Lucasfilm i-a trimis un răspuns în care se arată că Forţa este puternică în viitorul Jedi, permiţându-i să se căsătorească.

image

FOTO laughingsquid.com

„Bună Colin. Mulţumim foarte mult că ne-ai adresat întrebarea. Se pare că Forţa este puternică în tine, arăţi înţelepciune prin adresarea întrebării. Pentru a deveni un Jedi trebuie să cunoşti cu adevărat valoarea prieteniei, a compasiunii şi a loialităţii, iar acestea au o semnificaţie importantă într-o căsătorie. Ordinul Sith se gândeşte doar la el. Atunci când vei găsi pe cineva cu care să te poţi conecta în mod altruist, vei fi pe calea luminii, iar partea întunecată nu va avea influenţă asupra ta. Cu această bunătate în inimă te poţi căsători. Ţi-am pus şi nişte daruri de care sperăm că te vei bucura. Îţi mulţumim din nou că ne-ai scris. Forţa să fie cu tine. Cu stimă, prietenii tăi de la Lucasfilm“, a fost răspunsul primit de Colin.

Al doilea trailer al celui de-al şaptelea capitol din „Războiul stelelor“ a fost făcut public în cadrul unui eveniment dedicat francizei cinematografice, Star Wars Celebration în Anaheim, California.

„Star Wars: The Force Awakens“, în care actorii din distribuţia originală - Harrison Ford, Carrie Fisher şi Mark Hamill - îşi vor relua rolurile, va avea premiera pe data de 18 decembrie 2015. Studiourile Disney au anunţat ca al optulea film al seriei va fi lansat în cinematografe în mai 2017.

Acţiunea din noul lungmetraj, care îi mai are în distribuţie pe actorii Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Adam Driver şi Oscar Isaac, se va petrece la 30 de ani după evenimentele relatate în filmul din 1983 „Star Wars: Return of the Jedi/ Războiul stelelor: Întoarcerea lui Jedi: Ediţie Specială“.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite