Un actor din „Urzeala tronurilor“ poate juca în filmul „Batman vs. Superman“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jason Momoa, actorul cunoscut pentru
rolurile din „Game of Thrones/Urzeala tronurilor“, este pregătit
să îl joace pe Aquaman FOTO outnow.ch
Jason Momoa, actorul cunoscut pentru rolurile din „Game of Thrones/Urzeala tronurilor“, este pregătit să îl joace pe Aquaman FOTO outnow.ch

Actorul Jason Momoa ar putea să joace rolul lui Aquaman în producţia „Batman vs. Superman: Dawn of Justice“, după rolurile din „Game of Thrones/Urzeala tronurilor“ şi „Conan the Barbarian“.

Khal Drogo poate să devină în curând stăpânul mărilor. Jason Momoa, actorul cunoscut pentru rolurile din „Game of Thrones/Urzeala tronurilor“ şi „Conan the Barbarian“, este pregătit să îl joace pe Aquaman, în viitoarea producţie „Batman vs. Superman: Dawn of Justice“, continuarea filmului „Man of Steel“, potrivit site-ului HitFix, citat de „Huffington Post“.

În trecut au mai existat zvonuri cu privire la faptul că actorul poate interpreta celebrul personaj al benzilor desenate DC, însă Momoa a negat informaţiile atunci când jurnaliştii au aşteptat confirmarea, în luna mai.

HitFix a confirmat că Momoa îl va juca pe stăpânul din Atlantida, deşi Warner Bros., compania care va realiza pelicula, nu a dat publicităţii informaţia oficială potrivit căreia actorul din Hawaii ar fi cel ales pentru rol. Potrivit aceluiaşi site citat, regizorul Zack Snyder ar fi finalizat planurile privind aspectul personajului pentru producţia ce va fi lansată pe 6 mai 2016.

Jason Momoa nu a confirmat informaţia pentru „Huffington Post“. De curând, Momoa a fost invitat de onoare la East European Comic Con 2014, desfăşurat în România, convenţie ce se adresează pasionaţilor de filme şi seriale de televiziune, benzi desenate, animaţie şi animaţie japoneză (anime), jocuri video, jocuri de societate, literatură fantasy şi science fiction, tehnologie IT.

În prezent, Snyder filmează pentru „Batman vs. Superman“ pentru care a mai adus un personaj, pe Cyborg, care va fi jucat de Ray Fisher, cunoscut pentru rolul în care l-a interpretat pe Muhammad Ali. Henry Cavill (Superman), Ben Affleck (Batman) şi Gal Gadot (Femeia Minune) vor fi actorii cu care Snyder va lucra la acest film. Regizorul american a oferit fanilor prima fotografie din noul film în care se poate observa un Ben Affleck plin de muşchi în costumul lui Batman, alături de „Batmobile“, faimosul vehicul al supereroului.

Alegerea lui Ben Affleck, în vârstă de 41 de ani, în rolul lui Batman a stârnit reacţii mixte din partea criticilor şi a pasionaţilor de benzi desenate.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite