Trailer-ul pentru „The Batman” cu Robert Pattinson în rolul principal, lansat oficial -VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Warner Bros
FOTO: Warner Bros

Warner Bros a dezvăluit sâmbătă trailerul pentru „The Batman”, care prezintă primul rol al lui Robert Pattinson ca supererou DC Comics. Amânat din cauza pandemiei de coronavirus, „The Batman“ urmează să intre în cinematografe în data de 4 martie 2022.

Trailer-ul lansat sâmbătă a evenimentul DC Fandome arată o versiune întunecată, sumbră şi violentă a lui Batman, cu vocea lui Pattinson spunând despre Bat-Signal: „Frica este un instrument. Când lumina loveşte cerul, nu este doar un apel. Este un avertisment ".

Matt Reeves, regizorul lungmetrajului „The Batman", este şi de data aceasta realizator. Scenariul i-a fost încredinţat lui Terence Winter, creatorul „Broadwalk Empire" şi al filmului „The Wolf of Wall Street" şi „The Sopranos".

Tot în trailer pot fi recunoscute personaje iconice jucate de actori renumiţi, precum Catwoman interpretată de Zoë Kravitz sau Colin Farrell în rolul The Penguin.

Filmările au început anul trecut, în ianuarie, şi avut loc în Hertfordshire, Marea Britanie, însă au fost suspendate în martie 2020 din cauza pandemiei. 

Noua producţie din franciza „The Batman“ era aşteptată să iasă pe piaţă în toamna anului acesta, însă la scurtă vreme după reluarea filmărilor, Robert Pattinson a fost confirmat cu COVID-19.

După mai multe amânări, premiera în cinematografe a filmului a fost anunţată pentru data de 4 martie 2022.

Filme



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite