Ştiri pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai recent lungmetraj allui Radu Mihăileanu, „La Source des Femmes", are un buget de 8,8 milioane de dolari şi va fi coprodus de Euro-paCorp, compania lui Luc Besson, Elzevir Films şi de regizorul român.

Paris
Un nou film de Radu Mihăileanu

Scenariul peli-culei este scris de Radu Mihăileanu, împreună cu Alain-Michel Blanc, alături de care regizorul român a lucrat la „Concertul". Acţiunea filmului „La Source de Femmes" se desfăşoară într-un sat izolat, unde femeile îşi ameninţă bărbaţii că nu vor mai face sex cu ei dacă nu le aduc apă de la singura fântână din zonă, situată pe un deal îndepărtat. Lansarea peliculei va avea loc, cel mai probabil, în primăvara lui 2011.

Londra
Johnny Depp, în rolul lui Ozzy Osbourne

Actorul american Johnny Depp (foto) va interpreta rolul celebrului rocker britanic Ozzy Osbourne într-un film biografic inspirat din viaţa membrilor trupei Black Sabbath. Fostul solist al trupei Black Sabbath a declarat: „Johnny semnase contractul pentru a interpreta rolul meu în acest film. Apoi, eu mi-am rupt gâtul (în 2003, n.r.), iar proiectul a fost uitat într-un sertar". Ozzy Osbourne va susţine la 2 octombrie un concert în Capitală, la complexul Zone Arena.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite