„Sicario: Asasinul“, un thriller despre traficul de droguri şi teroarea de la graniţa SUA cu Mexic, în cinematografele din România VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Sicario: Asasinul“, un thriller tulburător despre traficul de droguri, crimele şi teroarea aflate la ordinea zilei la graniţa SUA cu Mexic, regizat de Denis Villeneuve, cu Benicio del Toro, Josh Brolin şi Emily Blunt în rolurile principale, are premiera în cinematografele româneşti vineri, 18 septembrie.

„Sicario: Asasinul“, care a fost inclus în selecţia oficială la ediţia din acest an a Festivalului de la Cannes, urmează drumul parcurs de protagonişti într-o misiune secretă, menită să depăşească limitele legii pentru a-i opri pe cei care nu joacă după reguli.

„Este un film al alegerilor“, declară Benicio del Toro despre proiectul care i-a adus unul dintre cele mai conflictuale roluri din carieră. „Este greu să spui dacă vreunul dintre personajele din acţiune este cu adevărat bun sau rău. Oare scopul chiar scuză mijloacele? Ce se întâmplă atunci când eşti într-o situaţie în care vrei să omori un om şi ajungi să ucizi 20 de nevinovaţi? L-ai ucide pe cel rău cu orice preţ?“, completează actorul.

„Kate este busola morală din «Sicario: Asasinul». Am fost intrigată de nevoia ei de a face lucrurile după lege, aşa cum este corect. Atunci când ajunge în această lume incoerentă a agenţilor CIA şi a cartelurilor, se găseşte prinsă într-un univers complet străin. În timp ce era obişnuită să dea socoteală pentru fiecare glonţ tras, aici gloanţele zboară din toate direcţiile. Tot ceea ce stătea la baza vieţii ei dispare în această misiune, iar Kate este şocată de ce i se întâmplă“, spune Emily Blunt despre personajul interpretat în film.

La graniţa dintre Statele Unite ale Americii şi Mexic, legea nu există, iar neexperimentatul agent FBI Kate Mercer (Emily Blunt) devine martor al traficului internaţional de droguri desfăşurat cu implicarea forţelor guvernamentale (Josh Brolin, Benicio Del Toro). Miza creşte atunci când aceştia trebuie să îl captureze pe capul întregii organizaţii criminale. Benicio Del Toro este principalul colaborator în misiunea condusă de FBI la graniţă, iar trecutul întunecat al acestuia o va face pe Kate să pună la îndoială tot ce ştia pentru a supravieţui.

Filmul explorează o lume a întrebărilor dure şi a răspunsurilor crude, în timp ce testează forţa şi emoţiile oamenilor puşi în situaţia de a alege între propriile dorinţe şi moralitate, într-un context în care singurul scop este acela de a supravieţui pentru încă o zi.

FilmePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite