Sărutul dintre Tarzan şi Rom a fost şters din noul film „Legenda lui Tarzan“, în urma reacţiilor negative

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regizorul David Yates a renunţat la scena sărutului dintre Alexander Skarsgard şi Christoph Waltz din „Legenda lui Tarzan“ pentru că „a şocat publicul la previzionarea filmului“.

Într-un interviu pentru revista „Times“, David Yates, regizorul noului film „Tarzan“ a spus că a filmat scena sărutului dintre Tarzan (Alexander Skarsgard) şi Rom, soldatul belgian interpretat de Christoph Waltz, în ideea de a evita stereotipurile, „capcana modului în care Tarzan a fost văzut de unii oameni“, scrie The Guardian, citat de News.ro. Potrivit lui Yates, sărutul ar fi avut loc atunci când Tarzan este inconştient, iar Rom se simte atras de „sălbăticia“ acestuia.

„Am revenit apoi, pentru că s-a dovedit a fi prea mult“, a spus Yates. „Scena sărutului lui Christoph a fost într-adevăr foarte, foarte ciudată. Nouă ne-a plăcut mult când am filmat-o. Dar la previzionarea filmului publicul a fost realmente şocat, aşa că am tras concluzia că este o scenă prea sofisticată şi solicitantă.“ Scena a fost scoasă din versiunea finală a filmului.

Dezvăluirea vine la scurt timp după ce actorul George Takei din Star Trek şi-a exprimat public nemulţumirea cu privire la faptul că personajul Sulu, pe care l-a interpretat în seria originală, a fost prezentat ca fiind homosexual în cel mai nou film al francizei, „Star Trek Beyond“.

„Sunt încântat că există un personaj homosexual. Din păcate, este o idee derivată din creaţia lui Gene Roddenberry, la care şi el s-a gândit foarte mult. De aceea cred că alegerea e nepotrivită“, a comentat George Takei pentru „The Hollywood Reporter“

Simon Pegg, co-scenaristul filmului, s-a apărat spunând că: „Am fi putut introduce un nou personaj homosexual, numai că pentru public acesta ar fi fost definit în primul rând prin sexualitatea sa, ar fi rămas «personajul gay»“.

„Legenda lui Tarzan“ a avut premiera în România vineri, 8 iulie. În film mai apar şi laureatul Premiului Oscar Samuel L. Jackson („Pulp Fiction“ şi filmele „Căpitanul America“), Margot Robbie („Lupul de pe Wall Street“ şi filmul ce va avea premiera în curând „Brigada sinucigaşilor“), nominalizatul la Premiul Oscar Djimon Hounsou („Diamantul sângeriu“ şi „Gladiatorul“), câştigătorul Premiului Oscar Jim Broadbent („Iris“) şi dublu laureatul Premiului Oscar Christoph Waltz („Ticăloşi fără glorie“, „Django dezlănţuit“).

Alexander Skarsgard (Tarzan), fiul renumitului actor suedez Stellan Skarsgard, a devenit cunoscut graţie şerifului-vampir Eric Northman din serialul de televiziune „True Blood“, produs şi difuzat de postul HBO. Actorul suedez s-a remarcat şi în câteva lungmetraje, precum „Zoolander Manechinul“, „Ţapi ispăşitori“, „Melancholia“ şi „Battleship“. 

Au trecut mulţi ani de când cel cunoscut ca Tarzan a părăsit jungla africană şi şi-a asumat o nouă identitate ca Lordul Greystoke, John Clayton al III-lea. Trăieşte o viaţă liniştită şi luxoasă alături de soţia lui, Jane (Margot Robbie), în momentul în care este rugat să revină în Congo drept emisar al Parlamentului pentru o tranzacţie comercială. Condus de lăcomie şi dorinţa de răzbunare, căpitanul belgian Leon Rom (Christoph Waltz) pune la cale un complot odios împotriva lui John, fără să ştie ce forţe este pe cale să dezlănţuie, arată Cinemagia desfăşurarea acţiunii.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite