„Salută-l pe micul meu prieten“: un nou film „Scarface“, în pregătire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Al
Pacino, în rolul refugiatului cubanez Tony Montana, în versiunea
din 1983 a filmului „Scarface“ FOTO cinemagia.ro
Al Pacino, în rolul refugiatului cubanez Tony Montana, în versiunea din 1983 a filmului „Scarface“ FOTO cinemagia.ro

„Salută-l pe micul meu prieten“. Din nou. Celebrul film „Scarface“ va beneficia de un remake, după ce studiourile de producţie Universal şi-au găsit scenarist şi regizor. Noul film se va concentra pe povestea unui imigrant care devine stăpân al lumii interlope din Los Angeles.

Pablo Larraín va fi regizorul noului film, iar Jonathan Herman („Straight Outta Compton“) va scrie scenariul. În echipa selectată de Universal, Marc Shmuger va fi producător, iar Marty Bregman, producătorul versiunii filmului din 1983 va lucra, de asemenea, la această peliculă, scrie „The Hollywood Reporter“.

Paul Attanasio şi David Ayer au scris anterior drafturi cu noi scenarii pentru remake-ul „Scarface“ care, în prezent, va aborda dintr-un alt unghi povestea unui imigrant, spre deosebire de filmele din 1932 şi 1983.

Versiunea din 1983, regizată de Brian De Palma, cu Al Pacino şi Michelle Pfeiffer în rolurile principale, lansată tot de Universal, spunea povestea unui refugiat cubanez, Tony Montana, care soseşte în Miami anilor 1980 şi se transformă într-unul dintre regii tranzacţiilor cu narcotice. Filmul, de o duritate rar întâlnită în epocă, a generat numeroase controverse în momentul lansării. A fost nominalizat la trei Globuri de Aur, dar şi la premiul Zmeura de Aur pentru cel mai prost regizor. Pe de altă parte, pelicula a făcut celebră expresia „Salută-l pe micul meu prieten“, una dintre cele mai cunoscute şi puternice replici din istoria mondială a cinematografiei.

Noul film îşi va desfăşura acţiunea în Los Angeles şi va explora povestea unui imigrant care devine conducător absolt al lumii interlope.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite