„Roger Waters The Wall“ revine pe marile ecrane la Grand Cinema & More

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filmul-concert „Roger Waters The Wall“ va fi redifuzat, la cererea publicului, la Grand Cinema & More, cinematograful din incinta Băneasa Shopping City (Bucureşti), pe 20 octombrie, de la ora 20.00.

Filmul, inspirat din „The Wall Live“ - cel mai mare turneu din lume de până acum, susţinut de către un artist solo - va putea fi urmărit din nou pe marele ecran din sala Grand Ultra, în format Dolby Atmos şi 4K, după succesul înregistrat cu transmiterea primului concert, din 29 septembrie, când biletele au fost achiziţionate în proportie de 100%. 

Biletele pentru filmul care va fi proiectat pe 20 septembrie la Grand Cinema & More  sunt disponibile pentru rezervare şi cumpărare pe site-ul cinematografului: http://grandentertainment.ro/.

Roger Waters, geniul creator din spatele muzicii Pink Floyd, prezintă filmul-concert „Roger Waters The Wall“, dezvăluind imagini spectaculoase din turneu, care nu au fost văzute niciodată,  dar şi hit-urile „Another Brick in the Wall“, „Comfortably Numb“, „Running like Hell“.

Filmul a fost scris şi regizat de însuşi Waters, alături de Sean Evans, fiind filmat în perioada concertului The Wall Live Tour 2010-2013, la care au fost prezenţi peste patru milioane de fani din toată lumea.

Prin artă şi muzică, prin nenumăratele spectacole de pe scenă, dar şi prin intermediul acestei producţii, Roger Waters îşi exprimă convingerile despre realitatea din jurul său. Filmul „Roger Waters The Wall“ nu este doar unul autobiografic, ci şi o reflecţie personală a artistului asupra războiului, a efectelor acestuia asupra vieţii sale şi a familiei, reafirmând dragostea pentru toţi oamenii indiferent de naţionalitate, religie sau credinţă.

Concertul „Roger Waters The Wall“ a fost filmat în 4K şi transpus în Dolby Atmos, tehnologia audio disponibilă numai în sala Grand Ultra. Configuraţia sistemului cuprinde 54 de boxe, câte un rând de boxe pe pereţii laterali şi două rânduri pe plafon şi un procesor de sunet Dolby Atmos. Noua tehnologie permite atât poziţionarea foarte precisă a sunetului în interiorul sălii, cât şi mişcarea lui realistă, în funcţie de acţiunea de pe ecran. Abordarea revoluţionară a acestei noi tehnologii este că sunetele sunt redate sub forma unor obiecte audio poziţionate independent într-un spaţiu tridimensional, creând o ambianţă sonoră de un realism care taie respiraţia. 

Filme



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite