Pierce Brosnan a ales actorul cel mai potrivit pentru rolul lui James Bond: „Are un fizic impunător“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul irlandez Pierce Brosnan (65 de ani), care l-a interpretat pe James Bond, a dezvăluit cine este candidatul ideal pentru a prelua rolul celebrului spion, după ce contractul cu Daniel Craig va expira.

Daniel Craig (50 de ani) se pregăteşte să joace pentru a cincea oară rolul lui James Bond, în cel de-al 25-lea film al francizei, programat pentru lansare pe 8 noiembrie 2019.

Pierce Brosnan, care a jucat celebrul rol al spionului britanic din 1995 până în 2002, l-a lăudat pe Daniel Craig şi a declarat că actorul britanic Tom Hardy (40 de ani) este înlocuitorul ideal, potrivit Esquire. 

„Are un fizic impunător. Chiar ai putea crede că este cineva care ar putea ucide un om“, a spus Brosnan.

În ultimii ani, numele mai multor staruri au fost vehiculate ca înlocuitori pentru Daniel Craig, printre care Idris Elba şi Damian Lewis. Până în prezent, şase actori l-au interpretat pe James Bond: Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan şi Daniel Craig.

Starul britanic Daniel Craig, care l-a interpretat de patru ori pe agentul 007, a subliniat că „Bond 25“ va fi şi ultimul film al francizei în care va juca: „Nu cred că va mai fi un altul. Îmi doresc să ies din scenă într-un stil mare şi abia aştept să fac asta.“

Daniel Craig l-a jucat pentru prima dată pe agentul 007 în anul 2006, în „Casino Royale“. Actorul britanic l-a mai interpretat pe Bond şi în filmele „Quantum of Solace/ 007: Partea lui de consolare“ (2008), „Skyfall/ 007: Coordonata Skyfall“ şi în „Spectre“ (2015). Daniel Craig este primul actor care îl joacă pe agentul 007 şi care să fie născut după începerea seriei, demarată odată cu „Dr. No“, în 1962. De asemenea, el este primul Bond născut după moartea lui Ian Fleming, romancierul care l-a inventat pe spionul secret britanic.

Cele 24 de filme „James Bond“, realizate până la lansarea „Spectre“, au generat încasări de peste 4,1 miliarde de dolari în toată lumea. Touşi, Craig a jucat în cele mai profitabile filme ale seriei – „Skyfall“ a generat încasări de peste 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial, mai mult decât oricare alt film cu agentul 007, în timp ce „Specte“ este al patrulea cel mai profitabil lungmetraj din istoria francizei.

Tom Hardy s-a remarcat în ultimii ani în mai multe filme de succes, precum „Mad Max: Drumul furiei“, „Cavalerul negru: Legenda renaşte“, „Un spion care ştia prea multe“, „Începutul“, „RocknRolla“, „Legend“ şi „Dunkirk“. Pentru rolul din filmul „The Revenant“ (2015) a primit o nominalizare la Oscar.

Imagine indisponibilă

Tom Hardy FOTO Guliver/Getty Images

Filme



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite